@ivooke
Als ik 27,op euro moet betalen voor een camperplaats,dan neem ik mijn acsi kaart en gaan op de camping staan .
Spijtig,heel spijtig dat hun eigen landgenoten (duitsers)het komen verpesten .Op de lijn parkeren ,naar mekaar toe dat ze echt veel plaats hebben . DAn beginnen zuipen van s'middags tot s'nachts enzo bezorgen ze overlast . Dan staan ze verstompt dat de camperplaats op termijn dicht moet .Dat zijn dan de VERPESTERS.Droevig droevig .
Waar ze hier de vriendelijk halen begrijp ik echt niet. Bestellen !!!alles per 2 anders gaat niet . dus als je alleen bent geen tapas,geen schotels dus pech .Grijs water met een uitlaat midden van de Mobil home niet losen . Vuilnis losen niet te zien waar !!! Kom zeker niet meer terug
De sfeer van Jan en geert is er weg. Waar ze de vriendelijkheid halen volgens sommige hieronder vermeld weet ik niet. En voor alles en nog wat betalen zoals een extra persoon ( Nm) maar die moet ook extra stroom betalen, voor de hond en mensen met aanhanger en auto moeten dubbel betalen. Duren is een mooie stad, blijven duren nog mooier
Super mooie plaats , maar spijtig als de kat van huis is . Dan gooien de mobilhomes en camperaars de wetten aan hun laarzen . Waar binnenkort de goei weer de dupe zullen van zijn
Met NKC kaart vermindering maar vermelden er niet bij dat dit in voor en na seizoen is . Vandaar weinig campers !!!!! [note: inmiddels aangepast in info