@j-aime-la-vie
Fijne camperplaats , asfalt,gras ernaast en stroom aanwezig. Hond welkom. Alles perfect geregeld.Vriendelijke uitbater, prima en schoon sanitair en elke ochtend service van verse broodjes.Overdekt terrasje om te zitten en een drankje of ijsje te nemen. Kosten reken je op vertrouwen later af. Bossen op loopafstand (10 min) waar de hond lekker los mag lopen. Goede fietspaden in de buurt en een leuk dorp waar ook winkels en restaurantjes zijn. TOP
Fijn dat de camping open is in de winter maar buiten de receptie en een sanitairgebouw is alles dicht. Dat is niet erg in de winter maar pas daar aub de prijs ook op aan. Wij betaalden voor camperplaats met 2 pers en hondje 32 euro. Dit is echt absurd.( nb 5 km verder op camperplaats strandcamping Groede gratis overnachten ! overigens wel zonder sanitair)
Heel fijn dat we midden in de winter helemaal gratis kunnen overnachten op deze camperplaats. Dichtbij het strand en we stonden er alleen, heerlijk rustig!
Prachtig rustig plekje in klein dorpje. Water ,toilet en prullenbak aanwezig. Er is een best ruime speeltuin aanwezig naast de camperplaats. Heerlijk geslapen met dank aan de gemeente voor deze prachtige plek.(jammer dat er ook door auto's geparkeerd wordt want er zijn maar 7 plaatsen, om 17.30 alles al vol)
Wat een fantastische plek!! Alles is al gezegd maar deze plek verdient een 10! Supervriendelijke eigenaar die aan alles heeft gedacht. Er is zelfs een klein speeltuintje, picknicktafel, een toilet en wasmachine. Perfecte serviceplaats voor je camper, stroom,water,lozen,toilet lozen en er hangt zelfs een waslijn met knijpers. Dit alles in een prachtige rustige omgeving. We hebben zelfs reeën gezien! Merci beaucoup, Caroline et Hans de PaysBas👌🌸
Na 2 heerlijke campings te hebben gehad in Zweden reden we vandaag naar de gratis camperplaats in Karlstad aan de haven. Zes prachtige gratis plaatsen die helaas allemaal bezet waren en daarom doorgereden naar deze camping 11 km vanaf Karlstad . Aangekomen bleek dat de prijs enorm verhoogd was tot de prijs de campercontact hanteert. wij betaalden voor 1 nacht, 2 pers en een camper 565 SEK!! Ook geen kortingskaart geldig! Morgen snel verder.
Geweldige camperplaatsen op mooi onderhouden terrein. zeer vriendelijke beheerder die er alles aan doet om het hun gasten naar de zin te maken. Alles is al gezegd. Gisterenavond na een prachtige dag enorme hoosbuien gehad en vanochtend stonden de opgetrommelde hulptroepen al om 8.30 uur het water weg te pompen. Dank Frans voor je goede zorg en we konden nu zeggen dat we ook nog voor hetzelfde geld een plaatsje aan " het meer" hebben gehad! 😁
Fantastische camperplaats dichtbij het centrum van Sneek. Goede schone voorzieningen . Sanitair wordt in de winter afgesloten maar ruime invalide unit met douche en toilet open. Zeer vriendelijke behulpzame havenmeester. De uitbaadster kwam zelfs langs met verse oliebollen. zeer attent! Plaatsen zijn inderdaad niet supergroot maar het is geen camping!! Overigens is er een extra grote plaats beschikbaar voor lange campers. Wij komen zeker terug!
Fijne nette grote camperplaats op loopafstand van het strand en perfect voor de overtocht naar Engeland via de eurotunnel. We verbleven hier op 20 mei en toen stonden er zo n 20 campers. Afgesloten met een grote poort maar die is gedurende de nacht wel open gebleven. Absoluut geen last gehad van bezoekers van buitenaf. Terrein is verder geheel omheind met een hek. Voor een nacht 11 euro. Veel ruimte om water te lozen/tanken en toilet te lozen.
Perfecte camperplaats, wel blokken nodig. wij waren er om 19.50 uur, alles bezet dus we zijn aan de overkant van de camperplaats gaan staan(zonder stroom). Vanwege werkzaamheden zijn er 2 plekken minder.
we hebben deze parkeerplaats alleen gebruikt voor bezoek aan Siena en niet overnacht. Kosten 20 euro, ligt gunstig , 20 min lopen naar centrum en dan met 5 roltrappen omhoog. Er stonden wel 40 campers, tevens parkeerplaats voor touringcarbussen.
leuke kleine camping die met hart en ziel gerund wordt door Anton en Nelly. Je voelt je meteen welkom. veel mensen die terugkomen. Drie verharde camperplaatsen . prima sanitair, gezellige ruimte waar gasten meteen aansluiting met elkaar vinden onder het genot van een drankje. zelf noteren wat je gebruikt, wat je meteen een vrij en vertrouwd gevoel geeft.Leuk brocante winkeltje erbij. Rondleiding gehad door de prachtige gitte die ook te boeken is
prima plek, dichtbij de stad, alles aanwezig voor de camperaar. op ongeveer 800 meter van de stad. prima te fietsen, vlak en fietspaden. attentie: wij zijn op 15 september een zwart portemoneetje verloren, met een varentekentje erop en sleutels erin. mogelijk is dat blijven liggen op de plek waar wij stonden of electrakast. wij stonden op de 2e rij van binnenkomst 3e plaats rechts, vlakbij toiletgebouw. als u iets vindt meld u het hier aub. DANK
Prima camping vlakbij centrum van Peschiera del Garda, aan het meer gelegen. Vriendelijke ontvangst, prima plaatsen. Mooi verzorgd zwembad met voldoende ligstoelen en een badmeester is aanwezig. Kunstgras rondom de stoelen zodat alles mooi schoon blijft. Geen gedoe met handdoeken leggen, er is ruim voldoende plaats. Sanitair is schoon. Het nieuwe sanitair gebouw achterin is wel wat moderner.