@j-de-jonge
- 2009
Een nette camping. Maar ik vind 290 kronen voor één persoon zonder douche en elektriciteit te duur. Het positieve deel: een fantastisch uitzicht over zee en tegenoverliggende bergen, en leuke wandelmogelijkheden. Vanaf de camping.
Leuk prettig campinkje. Met alles wat je nodig hebt en alles keurig netjes.

“ Boerencampinkje” in het dorp. Een toilet voor de dames, een toilet voor de heren en een douche voor allemaal maar alles werkt !! Het kan allemaal mooier maar gezien de prijs, als solo met camper en zonder stroom, betaalde ik €7.00 pd. Dus een zesje

Ik was hier 4 en 5 juni. Mooi gelegen kleine camping aan de fjord. Toilet en wasgelegenheid eenvoudig maar keurig netjes. De sympathieke eigenaar hield rekening met het feit dat ik alleengaand ben en verlaagde daarom de prijs naar 150 nok. En dat is terecht!!! Mooie wandeling langs een aantal watervallen gemaakt.
Waarschijnlijk komen hier niet zoveel buitenlanders maar het is een mooi (eeuwig ruisende bossen) omgeving. Kleine camping met meerdere huisjes. Toiletten zijn gedateerd maar heel netjes. De douche’s zijn prima met grote uitkleed ruimte en voldoende haken en.... een start/ stop knop op de muntenautomaat. Via een bospad van +/- 600 m kom je bij het meer. Prettige rustige camping.
Inderdaad leuke kleine camping. Wat je echt nodig hebt is aanwezig maar ......vuilwater en chemisch toilet lozen kan wel maar is moeilijk. Zware betonnen deksel verwijderen. Eigenaar is vriendelijke man maar de camping verdient wel wat meer onderhoud. Gezien de pr/kw verhouding een zesje. ( nog wel voldoende dus)
Helemaal eens met laatste twee beoordelingen. Op het toilet staat antibacteriële spray om te gebruiken. Tijdens mijn verblijf slechts één andere camper en koeien aanwezig. Plek om je zielsgelukkig te voelen, maar........ er is een hotel in aanbouw!!! In de toekomst minder rust dus.
Fantastische camperplek.
Er is moeilijk een vlakke (=horizontale) standplaats te vinden. Maar dat is het enige nadeel. Prima en sympathieke camping.
Ziet er goed uit maar deze camping is helaas dit gehele seizoen 2019 gesloten ivm werkzaamheden direct naast de camping. Die werkzaamheden veroorzaken blijkbaar teveel lawaai en stof.
Prima plek om te ontzorgen. De twee buitenkranen voor drinkwater zijn dusdanig bewerkt dat ze onbruikbaar zijn geworden. Doch een lekte zo erg dat toch aan mijn waterbehoefte kon worden voldaan. Om je cassette om te spoelen is een slang in het huisje. Deurtje was open.
Prima overnachtingsplek. s’Nachts geen verkeer. Alleen het ruisen van de watervallen.
Fantastische plek. 2 nachten gestaan waarvan 1 nacht alleen. Onvoorstelbaar. Doodstil. Af en toe komt een plaatselijke bewoner langs, maakt een wandeling en vertrekt. Uitstekende douche. Vanuit Eivinkvik goede wandelmogelijkheden. Ik was er een zondag en toen was er een kerkdienst op de “Heilige grond”. Brochures in het invaliden toilet. Hele omgeving is mooi.
Prima overnachtingsplek. Absoluut geen last van de weg. En de WC.....tja ze zijn te gebruiken.
Niet al te grote camping onderverdeeld in meerder veldjes. Waarvan enkele aan het water met fantastisch gezicht op Balestrand en achterliggende bergen. Alle voorzieningen aanwezig. Wc en douche keurig netjes. Camper 210 euro + 20 euro pp. Prettige eigenaar
Zeer luxe camping. Van alle gemakken voorzien. +/- 5 cabine’s met daarin een toilet, douche en wastafel. Met vloerverwarming. Heel luxe dus maar als de camping volledig vol is misschien toch onvoldoende. Maar ik ben alleenstaand. Ik reis alleen in een klein campertje. Hier wordt mij toch 300 nok in rekening gebracht. Ik vind dat teveel en niet fair. Vandaar mijn negatieve beoordeling.
Deze camping is duidelijk nog in opbouw. Er is nu een splinternieuw toiletgebouw gebouwd. Het chemisch toilet en vuilwater kun je nu lozen. De elektr. aansluitingen tbv campers zijn nu ( 30 mei 2019) bijna klaar. Campers mogen niet op het grasveld ze hebben een eigen gravel terrein. Al met al geef ik deze camping nu toch een zeven. De prachtige ligging en de prachtige rit om hier te komen.
Gezellige familiecamping grotendeels in het bos en aan het water met hier en daar een stacaravan. Camperplaatsen op gravel. Plekken aan het water zijn natuurlijk snel bezet. Douche's en toiletten zijn gedateerd maar wel netjes. S'nachts doodstil. Douche €2 voor 10 minuten.
Een tamelijk nieuwe camping. Van alle gemakken voorzien en dat alles keurig netjes. Ingericht op minder validen en ook speelruimte voor kinderen. Prettige beheerder.
Prachtige locatie met uitzicht over het water naar Bear Island. Tarief €20. Douche €2 voor 6 minuten. Het evenaart dan het tarief van een echte camping. 2 douche's en de 2 wc's zijn in één ruimte. Aan-en uitkleden moet buiten de douchecel. Tijdens het douchen dus geen enkele privecy.
Prettige camping en warme ontvangst. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Niet gelikt maar alles is keurig netjes en werkt goed
Prachtige plek. Ook als er veel wind is
2 juli 2016 overnacht op deze camperplek. Het was mij ontgaan dat je hier moet betalen, maar genoemde prijs is zeer acceptabel. 's Avonds nogal onrustig ten gevolge van naastgelegen skateboardbaan voor de jeugd. 's Nachts wel rustig.
Ik was hier 23 juni 2016 en ben ingecheckt door een vriendelijke vrouw. Eenvoudige camping, mooi gelegen aan het water. Weinig wc/douche, maar wel schoon en goed te gebruiken. Wifi inderdaad niet geweldig. In naastgelegen bergen zijn prachtige wandelingen te maken.
in juli 2016 overnacht. De doorgaande weg is s'nachts rustig. Prima plek. +/- 3 km verwijderd van prachtige fietsroute "Rallarvegen" op de Hardangervidda.
De aanwezige wc nodigt niet echt uit om te gebruiken. Beetje rommelig aan die kant, maar het uitzicht is mooi en s'nachts is het rustig. Prijs/kwaliteit is voldoende