@jacquelien
mooie plek om een nachtje te staan. 50 kronen betaald. wel hoor je het riviertje stromen, verder heerlijk rustig en met uitzicht naar het kasteel. geen voorzieningen.
leuke camping met mooi wandelgebied meteen aan de camping. de hond kan je uitlaten in het aangrenzend bos wel aan de lijn.
Grote camping met veel vaste plaatsen. Wij stonden helemaal achterin op het panoramaveld met een mooi uitzicht, mooie acties gezien van roofvogels die daar vliegen. Vriendelijke eigenaar en receptiepersoneel spreken goed Nederlands. In het hoogseizoen zal er wel wat file zijn bij het douchen. Er zijn twee leenautos voor de campergasten, dit vind je toch nergens.
mooie camperplaats, stukje lopen naar het touristenkantoor om te betalen. 6 euro per nacht en 1 euro voor stroom in de betaalautomaat. mooi kuurpark waar je mooi kan wandelen. leuk blote voetenpad.
leuke camperplaats met vriendelijke eigenaars. gedateerd sanitair maar schoon.
leuke camperplaats met vriendelijke havenmeester.
Een camperplaats op grote parkeerplaats. Op het scherpe grint wat er ligt was het niet zo prettig lopen voor onze hondjes. Leuk dorpje om doorheen te lopen.
Heerlijk rustig in een mooi dorpje waar je leuk kan wandelen. In het weekend kan het druk zijn met fietsers die met een bus naar boven worden gebracht en daarna weer beneden fietsen. Wij vonden het grappig om te zien.
Mooie plaats dicht bij de snelweg, aardige eigenaresse.
Niet echt een mooie plaats, wij vonden het te duur, 18 euro, toiletgebouw was gesloten in deze tijd, konden wel 250 meter verderop naar toiletgebouw. Wel dicht bij het IJsselmeer en dicht bij dorp Stavoren. Ideale plaats voor watersporters.
Mooie plaatsen in het centrum van Sneek. Goed sanitair. Komen hier zeker nog eens terug.