@jandev
- 2000
- Pilote Expression 740FC
- 2025
- Integraal
Enorm druk door fiesta San Firmen. Prijs dan ook 20€ voor een nacht. Nergens vermeld enkel zichtbaar bij afrekenen. Jammer ! Ook nog velen die pas betalen als vertrekken waardoor een lange rij wachtende die wel correct gehandeld hebben. Via lift, als ze werkt, dicht bij de stad
Sitecode: 20924
We verbleven er 4 nachten. Mooie plaatsen. Veilig fietsen naar het centrum. Douches en toiletten ok. Gebruik wasmachine eerder aan de dure kant 6€.
perfecte parking. de verantwoordelijke zorgt met hart en ziel voor de mensen. hij zoekt voor alles een oplossing. dus als er problemen zijn, bel gerust naar het telefoonnummer op het bord !! een aanrader !!
Camping pas open maar vriendelijke ontvangst. Mooie plaatsen zelfs voor een grote camper. Douches en toiletten buiten zijn proper. Het duurt enkele minuten vooraleer je warm water er is, dus geduld is een goede deugd. 😉 voor ons een aanrader !! met de fiets naar info tourisme 4,5 km en je passeert diverse warenhuizen.

prachtige locatie. douches en toilet proper en net. prachtige percelen voor campers leuke bar, enkel kleine apero schotels en wafels. Belgische bieren en lekkere cocktails vriendelijk onthaal. 2 nachten camper met electriciteit is 46€
ideale stopplaats op een zondagavond wanneer alle snelweg parking eivol staan met vrachtwagens. Gratis, alle voorzieningen en vaste grond. perfect. bedankt aan de gemeente !!
prachtige parking met alle faciliteiten. we komen zeker terug. Jammer dat je niet kan reserveren, zeker in de zomer.