@janenward
wij hebben hier 4 nachten gestaan en hebben fantastische tijd gehad alles was perfect en zo rustig en overal dichtbij met de fiets 1 km van Dommelen 3 km van Valkenswaard sanitair uitstekend wij stonden er met een aanhangwagen en hadden plaats genoeg komen zeker nog terug prachtig camperplaats van de autoweg achter de camperplaats hadden we geen last
alles was proper en vezorgd en pluspunt was het bos achter de camperplaats voor de hondjes te kunnen spelen 1 ding vond ik minder dat was Da er maar 2 douches waren maar voor de rest ok en de prijs ok
fantastisch camperplaats alles aanwezig zeer proper zowel het sanitair als de camperplaats zelf vriendelijke uitbaters leuk dat er op vrijdagavond een foodtruck langskomt en zaterdagmorgend komt de bakker mooie omgeving en het dorp Oirschot is op wandelafstand
hebben hier 3 nachten gestaan en kwamen helemaal tot rust een geweldige camperplaats alles erop en eraan zéér proper en ong 5 km fietsen van Gouda komen zeker terug
wat een prachtige camperplaats vlak aan het kanaal heerlijk wanderroutes en fietsroutes alle voorzieningen aanwezig en kraakproper super vriendelijk ontvangen met alle uitleg wat er te beleven valt komen zeker terug Jan Gonda en Ward🐶
op weg naar Lourdes hebben we deze rustige kamperplaats gevonden Fam. raaymakers