@jank
ik heb hier 1 nacht gestaan. Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Ik kreeg een soort parkeerplek, maar dat was voldoende. Er zijn mooiere plekken met uitzicht op de velden.
in februari nog wat rommelig. heb cassettetoilet niet kunnen vinden. slechte wifi. goed uitgangspunt voor Pieterpad
Sitecode: 20918
Erg krappe wegen op deze camping en volle parkeerstroken waardoor manoeuvreren met de camper moeilijk is De wifi is niet meer van deze tijd: alleen dicht bij de receptie is er bereik.
Een CP zoals ik een CP graag zie. Voldoende eenvoudige voorzieningen. Goede wifi. Attente en vriendelijke beheerders. Communicatie via whatsapp Ik kom terug
Ruime plaatsen voor campers. Jammer dat het uitzicht bedorven wordt door enkele lege oude caravans. Sanitairblok voor campers heeft geen douches
Waren hier 24-8. Groot terrein. Plaatsen op gravel of gras. Voor grasplek betaal je 220 sek. Er is geen receptie. Je moet het geld in een envellop in een postbus doen. Sanitair erg beperkt en krap.
We waren hier 13 september. Plaats was afgesloten met grote keien. Er hing een bericht dat hij pas in het voorjaar 2019 weer open gaat. We hebben voor de keien overnacht.
Mooi uitzicht maar geen stroom. Twee stopcontacten op paal aan de andere kant van weg en kantoor
Aanmelden via sms. Code voor wc en douche als antwoord. Betalen tussen 8 en 9 uur. Konden stortplaats voor chemisch toilet niet vinden
Wifi voldoende voor kijken van BVN. We betaalden 190sek voor quickstop plaats. Duur.
We stonden hier begin mei op campingplaats. De toegewezen plaats lag vol hondenpoep. Ruime plaatsen. Goed sanitair. Bij receptie snel wifi.
Wij betaalden 9.40 euro voor camper, 2 personen en stroom. Geen wifi en geen cassetteloosvoorziening. Eenvoudig terrein. Zeer vriendelijke beheerder. Sanitair wordt tijdens zijn afwezigheid ‘s nachts gesloten. Goed etappeplaats voor fietstocht langs Canal de Nivernais.
Sitecode: 21951
Laat je niet afschrikken door rommelige entree en sterk verouderd sanitair, het terrein is prachtig, ligt mooi bij wei met koeien en aan Canal de Nivernais. Goede etappeplaats voor fiestocht langs Canal.
Mooi terrein. Vriendelijke beheerder. Schoon sanitair. Goede etappeplaats voor fietstocht langs Canal de Nivernais.
Verharde plaatsen voor campers hebben minder fraai uitzicht.
Wij waren hier eind september. Mooie camping tussen twee riviertjes en bij meertjes. Via de achteruitgang kom je direct op de Avenue Verte, een fietspad over trace van oude spoorlijn. Goed sanitair maar waarschijnlijk te weinig in hoogseizoen. Wij betaalden met Acsikaart 67 euro voor 3 nachten. Niet goedkoop dus
Grote camping met ruim plaats voor campers. We stonden hier eind augustus en hadden weids uitzicht op koeien, molens en kerktorens
Camping staat vol huisjes. Twee plaatsen voor camper of caravan bij receptie. Sanitair niet schoon. Sfeerloos. Matige wifi.
Mooi terrein. Goed vertrekpunt voor Loire a velo. Wifi niet gratis maar werkt helemaal niet. Ook niet bij de receptie. Verouderd sanitair.
Na alle positieve beoordelingen viel deze camping ons wat tegen. Teveel huisjes. Echt geen park. Van het meer is niets te zien.
Prima plek. We hebben hier begin Maart een paar dagen gestaan. Was vrij drassig zodat we problemen hadden met wegrijden. Maakt in vroege voorjaar wel nog een rommelige indruk maar dat zal beter zijn als alles weer vol blad is. Is prima vertrekpunt voor fietstochten.
prima plek voor bezoek aan Munchen
prachtige rustige plek
Mei 2014. De plek stond bijna vol met campers, aanhangwagens en een caravan van één familie, die alle electra-aansluitingen in gebruik hadden.
Wij zijn hier op 10 sept 2011 gaan kijken. Sanizuil niet te gebruiken omdat zwembad waar munten gekocht moeten worden, dicht was. Loire is door struiken niet te zien; geen enkele schaduw. Typisch voorbeeld van plek die vanachter buro ontworpen is zonder oog voor landschap en omgeving. Goed gebouwd maar niet aangenaam. Wij zijn doorgereden.
Sitecode: 1995
Gratis wifi op hele camping. Sanitair oud en vervuild; Goede plek om Clermont Ferrand te bezoeken met bus (1,40 euro; ieder half uur). We stonden hier 14 en 15 sept 2011 om prachtige glas-in-loodramen in kathedraal van Clermont te bekijken.
9 en 10 sept 2011 hier gestaan. Prima plek. Prachtig uitzicht op stad met kathedraal. Er stonden hier meer campers dan aan overkant. Er was een (tijdelijke ?) gratis aansluiting voor electra. Grote supermarkt op 200m
Wij stonden hier 15-7-11; Rustige plek bij vestingwerk en riviertje midden in woonwijk; 200m van stadscentrum. Automaat voor betalen 3 euro parkeergeld per dag; stroom met 50cent munten.
We betaalden 16.50. Voor 9.00u en na 18.00u is receptie gesloten zodat nachtwaker slagboom moet bedienen. Hij beval ons het wokrestaurant aan ook voor a la carte; we hebben nog nooit zo slecht gegeten.