@jannes60

2023

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige camperplek, met alle voorzieningen aanwezig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prachtige plek in de natuur met veel vogelgeluiden. Vriendelijke ontvangst en heerlijk verblijf. Zwembad voor de nodige afkoeling. Leuke sfeer. Met Acsi kaart € 27,00 per nacht voor 2 pers.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie, kleinschalige camping. Goed verzorgd sanitair. Vriendelijke ontvangst en behulpzame medewerksters. De weg oversteken en je bent bij het strand. Wij hebben hier 2 nachten gestaan en waren heel tevreden.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Prima plek naast Thermen en supermarkt op loopafstand. Aanrader een middagje Thermen. tarief klopt niet, wij betaalden € 22,50 incl. stroom

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie camping met goed, schoon sanitair. Goede ligging om Luzern te bezoeken met gratis buskaart naar de Altstadt.

Camperplaats op mooie locatie. Helaas zijn alle voorzieningen niet toegankelijk. Het gehele toiletgebouw is afgesloten.

Vriendelijke ontvangst op prachtige, verzorgde camping. Keurig en schoon sanitair. Mooie locatie centraal tussen Domburg, Westkapelle en Oostkapelle. Strand Oostkapelle, op 4 km afstand, een aanrader.

Prachtige, ruime camperplek. Keurig onderhouden. Plaatsen aan het water. Direct aan Hasselt, op loopafstand van het centrum. Mooi historisch stadje.

Leuke kleinschalige camping aan het meer met eigen strandje. Het sanitair is super schoon en de eigenaren zeer gastvrij.

Prachtige camping, modern en schoon sanitair. Mooie ligging aan de dorpskern. Plaatsen ruim met groene afzetting. Fijne ontvangst, mooie recreatieve ruimte en gezellig koffiemoment in de ochtend.