@jansil
mooie camping, leuke fietsroutes maar het sanitair bij de camperplaatsen werd matig bijgehouden. beperkte WiFi, je kreeg een aantal mb en als je die verbruikt had dan was het klaar.... niet meer van deze tijd
wat een mooie plek. Benny en Therèse hebben het goed voor elkaar. Benny heeft ons met de fiets naar Viseu gebracht en van daaruit hebben wij de ecopista do dão gefietst (50km). wat een fantastische route over de oude spoorbaan. zeker aan te raden als je in de buurt bent. Dankjewel voor de fijne dagen en goede service
mooie kleinschalige camping, alles netjes schoon. Broodjes service op de camping. eigenaars zijn een jong stel. hebben een map voor iedere gast om in te zien wat er allemaal te doen is in de omgeving. wij zijn op de fiets naar Tomar geweest. heuvelachtig maar met ebike en goede motor te doen.
ontzettend mooie camperplaats met zwembad. we zijn heel gastvrij ontvangen door Gerko en Nelly, onze dank daarvoor het was super gezellig. dichtbij een leuk stadje. we komen zeker nog eens terug en wie weet treffen we elkaar in Nederland. groetjes Willy en Angela