@jantien
- 2010
- Chausson Exaltis Anders
- 2017
- Integraal
bij vertrek hadden we koude douches ! sanitair gebouw erg oud maar wordt erg schoon gehouden! we hebben erg lekker gegeten bij witte restaurant dat uitkijkt op het strand in Luz! restaurant op camping matig ! goede WiFi bij het WiFi punt ! plaatsen ruim !
wat een dure camping! het elektra valt telkens uit wat niet bevordelijk is voor de apparaten! op de foto denk je mooie CP maar je staat onder de snelweg , dus als je gevoelig bent voor geluid ! douches in de hoeken vies ! we betaalden incl toeristen belasting €26,40 !
Sitecode: 21950
prachtige plek ruim plek om water te lozen ! onze camper is 7,36 zeer rustig en dicht bij le Clercq om diesel te tanken ! bij binnenkomst gewoon op de knop drukken voor kaartje !
rustig geslapen ! super plek ! je kunt hier koffie, lekkers enz kopen ! het regende dus in de camper gebleven !
Sitecode: 52090
wat een prachtige plek ! helaas was het restaurant al vol geboekt toen wij om 15.30 aankwamen. voorbij de Aldi rijden! De straat aanduiding is niet helemaal correct nl.
wat een geweldige plek ! we konden zelf een plek uit zoeken ! tv niet altijd mogelijk en WiFi bij receptie! het strand en de fietsomgeving is erg mooi! zeker de zoutwinning om erdoor heen te fietsen een aanrader! toilet niet gebruikt maar de douches waren ondanks de druk knop toch heerlijk! we betaalden €19,30 per nacht met ACSI !
prima locatie ! overdag wat druk verkeer maar daarna rustig! achterop de CP nog rustiger! €5, per nacht ! de automaat deed het niet dus we stonden met zeker 12 campers gratis ! leuk fietsen naar Boin en passage de Gois . bij eb rustig fietsen want dan is er nauwelijks verkeer er naar toe !
er staan hier zeker 20 campers die het enorm naar hun zin hebben! bij en kunnen de boten niet uitvaren ! leuk fietsen naar passage de gois!
we stonden achteraan en op een matig onderhouden plaats ! Ook was erg ver van het nieuwe sanitair gebouw af . de rest zag er pico bello uit ! het strand en zijn rotsen waren erg mooi ! fietsen naar Pornic prachtig
de coördinaten van de plek kloppen niet ! iets verder rijden en dan groot bord aan linkerzijde ! rustige plek met fietspaden naar dorp Pontorson en Mont S M ! er staan nu veel campers ! gelukkig hebben we zelf toilet en douche aan boord ! plekken zijn wel wat scheef hier en daar !
we kwamen om 12 uur aan en vonden nog net een plekje ! vanaf 17 uur is het een komen maar ook weer gaan van campers ! geen plek te vinden! Honfleur kun je in 1 dag bezoeken ! we deden het deels op de fiets! de houten kerk is prachtig! camperplaats geen plek voor paar nachten wat ons betreft! er staan honderden!
wat een mooie CP uitkijkend over de velden! 3km verderop in Marum een Lidl en AH! Mooie fiets routes ! Op CP alles aanwezig! Wij zijn zelfvoorzienend dus geen gebruik gemaakt van sanitair ! voor herhaling vatbaar !
zeer leuke locatie ,langs fietsroutes richting Buitenpost en Kollum ! vergis je niet met aanwijzingsbord zwembad ! lieve beheerders! voor herhaling vatbaar!
prachtige rustige natuur camping! gelegen aan de fiets en wandel Elfsteden route ! nieuw prachtig sanitair! enthousiaste jonge eigenaren ! camperplaatsen liggen apart maar centraal op de camping!
Heerlijk rustig ! vriendelijke ontvangst ! fijn dat je je eigen plekje kunt zoeken ! niet rij aan rij ! €12, zonder elektra!
zeer rustige omheinde camping ! net sanitair ! vriendelijke ontvangst ! leuke zitjes om over het weidse land reeën te spotten. fietsroutes vanaf de camping !
prima camping. heerlijk rustig en schoon sanitair. bij uitgang naar rechts eerste grindpaadje op en aan het eind een boer met veel levensmiddelen ! veel fiets mogelijkheden
altijd prettig om hier aan te komen. bar was af en toe gesloten. heerlijke douche ! we bleven langer dan eerst de bedoeling was. heerlijk fietsen naar Vinaròs en Benicarló! vanaf december Spaanse les op woensdag!
Sitecode: 2051
prima rustige plek. leuk dorp! we stonden er met 4 campers ! toilet en voorziening overkant straat .
prima plek, geen hinder van stank of i d. middag maaltijd tussen 12.30 en 16 uur. wat een verzamelingen in het museum! ook een boerderijwinkel! helaas duurde de muziek van bruiloft naast de CP tot 22.30. de haan wekte ons om 6.45 uur.
Sitecode: 20141
mooie plek maar je moet wel tegen het nachtelijk verkeer kunnen. jammer ! we zoeken de volgende keer een ander plek!
een oase van rust! wat een nette plek. neem wel boodschappen mee want winkels zijn niet in de buurt ! prachtige fiets omgeving! ook huisjes te huur !
troosteloze aanblik van veel onverzorgde jaar plaatsen! de camping oogt niet verzorgd. Voor lichte slapers is het geluid van de snelweg duidelijk te horen. De reden waarom wij vertrekken , jammer want over de brug naar links schijn je prachtig te kunnen fietsen. het restaurant op de hoek in het dorp (100m ) richting het dorp is erg goed! Aanrader!
zeer kleine plaatsen. konden amper buiten zitten . we bleven 2 nachten en moesten €5 p p hygiënepauschale extra betalen. restaurant gerechten en heerlijke koffie en taart smaken goed!
goede doorreis camping. Restaurant niet geweldig ! Visplanzerln ( visburger) niet te pruimen . wel fietspaden door bosrijk gebied ! douches zijn goed! rustige plek .
mooi uitzicht over het meer. prachtige zond ondergangen. Bij ontvangst wordt je overvallen met de vraag of de €20 borg ( voor toegang-sleutel) afgetrokken mag worden van de rekening.Ze willen graag euro s Helaas konden wij geen echte fiets mogelijkheden vinden en zijn na 4 dagen vertrokken. douches zijn goed €1 per munt !
zeer rustige camping, we hebben Dresden op de fiets bezocht . fietsen langs de Elbe ook leuk ! panometer op 4,5 km afstand van camping echte aanrader! we stonden hier een week en nog niet alles gezien, maar goed zo !
2/7 we kwamen om 14 uur aan, nog plek genoeg. We zijn via de Kennedy brug naar het centrum gewandeld. Leuk voor 1 of 2 nachten!
camping is geopend en wordt totaal gerenoveerd. nu €15 omdat alles nog niet klaar is . alleen wc en chemisch en water. baden in de Elbe kiezelstrand ca 75 m ! zeer enthousiaste beheerster
prachtige locatie . bij zuiden wind lawaai van A 28 en treinen. prachtige fietsroute langs Beekhuizerzand !
prachtige locatie waar je gelukkig niet kan reserveren ! we hebben alles bij ons en kunnen wel alles lozen. dichtbij het centrum !
mooie CP, enkele plaatsen met vrij uitzicht over de velden. mooie fiets routes. Poesen lopen vrij rond en worden helaas door sommige mensen gevoederd. hotel Fletcher met goed restaurant “de Borken” ligt op 100 m van de CP.
Dicht bij gezellig Ootmarsum, dat is ideaal. Vriendelijke gastvrouw. Erg veel geluidsoverlast van de drukke weg ! Ook veel stank overlast maar dat is niet elke dag. Mooie fietsomgeving
Mooie goed verzorgde camping met grote plaatsen. Fietsroutes vanaf de camping.
Sitecode: 42050
Mooie camperplaats. Sta je vooraan of op de grind plekken zonder stroom, dan kun je s morgens heel vroeg al last hebben van treinen.
Prachtige plaats, wifi in ontwikkeling, wat ons betreft mag de plaats zo blijven. Heerlijk basic. Liefst biologisch afbreekbaar middel gebruiken in toilet.
Prachtige uitkijk, stil, zonder stroom €10,
Goed onderhouden camperplaats. In deze Carona tijd vraagt de beheerder € 10,00 per nacht voor twee personen
Sitecode: 52021
Wie van rust houdt!! Uitkijkend op de Waddenzee. Wij betalen €16, incl WiFi ( camper ) sanitair in containers en schoon. Toeristenbelasting is entree voor zwembad in Dorum en geldt als strandkaart.
Sitecode: 20651
Nieuwe eigenaar en beheerder. Deze zijn druk bezig om camping te renoveren. Mooie plekken en restaurant met vers bereid eten. Erg leuk dorp en leuke fietsroutes
Mooie plekken, prachtig sanitair gebouw, aardige pachter. Naastgelegen thermaal bad een aanrader. Op vrijdag wordt er gekookt. Rustige camping . Aanrader.
Het lijkt lieflijk en rustig al die campers op een rij aan het water. Helaas reden de treinen vannacht af en aan, zodat van rust niets te merken was. Je moet hier wel tegen lawaai kunnen. Plek is niets op aan te merken.
Prachtig uitzicht over de graslanden. Restaurant open op donderdag, vrijdag, zaterdag!
Bij binnenkomst ziet alles er heel goed uit. De camping ligt langs het meer dus dat is prachtig. Helaas staat op vele kampeerplekken het gras hoog en zijn de toiletten erg vies. De poetsmeisjes dweilen om de vieze prut heen. Haken van de douches en veel deuren kapot.
Een enorme sterrenhemel met in de verte de vuurtorens van de eilanden staande op de dijk, geven in het donker een gevoel van oneindigheid . Heerlijk gegeten bij restaurant met zeer vriendelijke gastheer. Top !
Niet het adres volgen maar de borden anders moet je heel eind terugrijden. Situatie veranderd. Als er niemand geld komt innen dan betalen bij steakhouse.
Sitecode: 1974
Kwamen om 16.30 uur als eerste aan. Uiteindelijk stonden we hier 2 dec nog met 7 campers. Geen voorzieningen maar die hebben we bij ons. Heerlijke rustige plaats. Ook leuk om eens weer te bezoeken. Zag nl fiets routes in de omgeving van dit gezellige plaatsje.
We stonden hier van zaterdag op zondag .Om ons heen ontelbare koel vrachtwagens die een enorm geluid samen produceren. Vuilnis bakken zijn super klein .overdag is er toilet in outlet winkelcentrum.
Het was nu niet druk op de CP . Heerlijk gefietst naar Benicassim , ca 12 km langs het strand. . Oude binnenstad van Castellón op 4 km. Mercadonna nu nog gesloten maar gaat 29 nov open.
Onverharde plaats waar je redelijk rustig kunt staan. Elke morgen vertrekken er 1 of 2 plaatselijke vrachtwagens al vroeg. Het klooster is de moeite waard en zeker ook de zaal met schilderijen. Open tot 14 uur en na 16 uur. We hadden vannacht veel regen maar ondergrond is redelijk snel gedroogd. We stonden hier drie machten met zeker 10 campers. Gratis staan blijft gewild!
8 plaatsen ? We stonden er zeker met 30 campers. Leuk historisch dorp. Weg ernaast gaat een enkele auto langs
Heel veel wilde poezen. Veel honden bezitters op Cp. Zelf hond aan de drinkwater kraan zien lurken. Veel hondenpoep op parkeerplaats voor de camperplek en op het strand . Waarom ruimen mensen dit niet op. ?Veel langdurig verblijvend camperaars op deze Cp. Troosteloze en vrijwel onbewoond dorp. 1 nacht hier was voldoende. Cp is wel mooi aan strand gelegen. Supermarkt ver weg.
Veel verkeer lawaai alhoewel het s nachts rustiger is. Mooi uitzicht . Vanwege het verkeer gaan we niet weer terug. Toiletcassette kun je niet spoelen ivm water afsluiting.
Zeer relaxte plaats en niet ver van de snelweg. Afhankelijk kennelijk van de wind maar wij hebben hem niet gehoord. Het is 21 okt en prima rustige plek. We staan met drie campers.
Mooie camping aan ondiep gedeelte Balatonmeer. Zeer geschikt voor kinderen. Naast jachthaven gelegen en naast eetgelegenheid met terras waar ze heerlijke cappuccino hebben. Sanitair is retro maar netjes. Op vertoon ACSI kaart krijg je mooie korting.
Fantastische plek bij een leuk klein dorp. Er loopt een weg achter langs maar vannacht was het heerlijk rustig. We stonden met zeker 14 campers. Toilet keurig.
Rustige camperplaats naast grote parkeerplaats. Eten bij Deutsches Haus is aanrader. 10 min lopen. Bonnetje trekken bij parkeerautomaat .
Mooie camperplek met zeer net sanitair. 10 minuten douchen voor €0,50 . Lekker eten rechtdoor oversteken vanaf CP en dan ca 100 m rechts. Wanneer het verkeer niet op de achtergrond aanwezig was had het een 9 gekregen.
Nette camping met schoon sanitair. 1 gebouw is nieuw. Er is een achteruitgang en dan ben je in 6 min lopen in dorp Badacsonytomaj. Daar twee kleine supermarkten en slager. Je kunt er ook lekker eten.
Mooie rustige camping. Geeft korting in voorseizoen. Waterskibaan en diverse restaurants op het park. “ Redelijk “ sanitair.
Leuke zeer rustige camping met panoramisch uitzicht in authentiek Hongarije. 20 km van Kaposvar. Eigenaar kookt regelmatig en mogelijkheid tot mee eten. Westers sanitair .
Hier 2 nachten gestaan. Ondanks diverse veranderingen, is er veel achterstallig onderhoud. Veel onkruid. Sanitair is nog oud en de douches niet fris. Goede WiFi op de plek .Toch ideaal om Boedapest te bezoeken. Fietsend de wijk Buddha gedaan. Erg mooi. We betaalden all in €34, maar kregen rekening van Huf 9500. Tja. 😏
Zo prachtig gelegen! Fantastisch uitzicht! 1 douche maar heerlijke straal! De goulash is heerlijk. Je kunt ook samen een portie nemen en een portie ( “ heurige”) vooraf. De “camping” stelt niets voor maar het huis straalt allure uit.
Hele grote camping met veel plekken onder de bomen. Dichtbij stranden. We stonden aan de doorgaande weg op de camping maar zijn vanwege de vele vertrekkende auto’ s om vijf uur s morgens (naar hun werk ) op andere plek gaan staan. Douches vrij en leuke fietspaden in de omgeving. We betaalden 30-05 totaal €17,50 incl Toeristen bel.
Aparte velden voor doorreis en langer verblijf. Prachtig en schoon sanitair gebouw met aparte familiebadkamers. Afhankelijk van de wind verkeerslawaai uit de verte. Terrein zou iets beter onderhouden kunnen worden. Wel ideaal dat er een zwembad is en leuke fietspaden. Voor een kleine hap kun je er ook terecht. Heerlijke broodjes in de morgen.
Vriendelijke ontvangst. Leuk gefietst op eiland Hiddensee. Voordeel van deze camping is dat de boot 3 minuten van de camping vertrekt. Restaurant op camping eenvoudig. Restaurant Schillings een aanrader. Muntjes douchen €1, per 4 minuten. Wij betaalden €18, p/ n zonder electra.
Alles is gezegd, behalve het enorme concert van de kraaien s morgens vroeg. Idd mooie plek.
Onvriendelijke ontvangst. We zijn weer vertrokken. Camping ligt aan zee en in het bos.
Prachtige camperplaats, zowel op grind als op gras met bij bijna elke plek een zitje. Mooie omgeving. Zelfvoorzienend is belangrijk, want er is maar 1 retro toilet en douche (in 1 ruimte). De stilte en omgeving vergoed veel! Ik heb twee elektra-aansluitingen geteld. Geen loosplek of inname.
We stonden hier op Hemelvaart met 2 campers . We hebben heerlijk gegeten bij “ de Parel “ . Turkse grillroom. Op tijd bestellen.!! Verder weer even wennen aan de Nederlandse prijzen na de goedkope C P ‘s in Duitsland.
Vaste bewoners gaan hier naar hun werk. Boven op de “bult” stonden nu 4 caravans. Geen loosput.
Fijne rustige camping met goed sanitair. Voor de kinderen zijn er trampolines en een kleine speeltuin. We hebben hier heerlijk overnacht.
Erg mooie camping aan leuk strand. Familie sanitair en kleine camping winkel. Ook kookgelegenheid. Zeer geschikt ook voor kinderen.
Geen overnachtingsplaats maar parkeerplaats voor dorp uit vroegere tijden. Op maandag gesloten. We zijn doorgereden na lang zoeken.
Heerlijke rustige plaats. Bij mooi weer kun je buiten zitten en barbecuen. Eigenaar liet de kinderen de dieren zien. Bij vertrek kregen we een ganzenei.
Prachtige rustige camping. Leuke fietsroute gedaan. Ook geschikt voor kinderen. We betaalden het ACSI tarief (met geldige kaart 2018).
Leuke camping met goed sanitair. Voor de kinderen ook allerlei speeltoestellen en eventueel klim bos. We gingen met de trein naar Kopenhagen. Circa 20-25 minuten. Rustig. Vanaf half 7 gaan er treinen langs. Niet storend.
Wat een weidse omgeving! Hartelijke ontvangst, nadat we al paar uur op de jeu de boules baan gespeeld hadden. Mevrouw adviseerde dat we beslist Jelling moesten gaan zien, ook zeer geschikt voor kinderen. Zo fantastisch hier. We zijn zelfvoorzienend, maar elektra is voorhanden. Mevrouw is 77 en meneer 82, maar beiden zijn zeer kwiek.
Werkelijk honderden schots en scheef in de “duinen” en langs de weg in de parkeer havens. Waar laat iedereen zijn afvoer ?? Met een schepje onderspitten? Voordeel dat je hier dicht langs het strand staat.
Mooie plek maar zoveel wind en lawaai van verkeer dat we 1 nacht genoeg vonden. Toch staan hier mensen weken lang.
Om 15 uur stond het vol. We konden in de aangrenzende parkeerhaven gaan staan. Leuk dorp. Maar wat een verkeer vanaf 4 uur vannacht. Vreselijk . Hier gaan we niet weer staan.
Wanneer er veel wind is sta je wel erg op de vlakte. Vanaf Narbonne is de weg er naar toe smal en met haarspeldbochten. Slechte weg door dorp. Op moment dat we vertrokken werd de prijs aangepast en betaal je voor lozen innemen en sani €2,50 en verblijf €9,
Als je je ACSI kaart bij de hand houd heb je je paspoortnummer enz allemaal snel ingetoetst. Op lege vlak handtekening zetten.
Hier kijk je tegen betonnen muur aan en achterkant haven. Wanneer het erg waait kun je hier mooi beschut staan. We staan toch liever bij Pedro.
05-03-18 Een paar nachten hier gestaan ivm slecht weer. Bij de Carrefour is ook de kapper . Altijd handig en wifi net als bij de Mac D. Politie doet elke avond de ronde en controleert. We stonden zeker met 30 campers. Tegen de wal aan minder geluid van de weg maar wel hoorbaar.
Prima plek voor 1 nacht. Plek wordt toegewezen. Helaas veel verkeer lawaai van denderende vrachtwagens enz. Bakker komt rond 9.45 uur! Wifi alleen bij receptie.
Ondanks bordje vol toch met twee campers een plekje gekregen. Vriendelijke Duitse man hielp ons. Duitse beheerster om 27 uur aan de receptie erg aardig ! Naar strand en naar Vera gefietst . Geen voorzieningen . Wel lozen enz en wifi en wasmachine ! Mooie plek!
Prima plek! We hebben geen douche of id gebruikt. Dat hebben we zelf bij ons . Geen ergenis dus. Wasmachine en droger op de CP. Heerlijk geslapen
Eerste indruk was nu hutje mutje, maar als je toch staat blijk je meer plek te hebben als op menige andere camping! Standaard vraag is “ 1 nacht ??” Maar als je dat niet weet is ook geen probleem. De sfeer is zeer gemoedelijk en velen blijven hierdoor i.p.v. 1 nacht toch langer staan. Zoals wij! Sanitair is altijd brandschoon! Wij komen weer terug!
Prachtige CP tegenover supermarkt Beljeu . Eigenlijk ligt de Cp in Benicarlo. Wanneer je achteraan staat in rij van 7 moet je wel tegen verkeerslawaai kunnen.!! We stonden hier 1 nacht en dat was genoeg! Fietspad grenst aan de Cp dus leuk fietsen.
Camping met veel bomen. Hoge campers oppassen! Twee nachten gestaan en heerlijk langs de boulevard gefietst richting Salou. S avonds en s morgens vroeg afhankelijk van de wind veel lawaai van verkeer en trein.
Sitecode: 22002
26/1 op camping gestaan. Iedereen staat op het erg schuine asfalt. Omdat je daardoor voor staat is er erg veel geluid van verkeer. Slechte slapers moeten hier wel degelijk rekening mee houden. Verwarmd sanitair ! Restaurant is in de winter dicht .
We hebben hier drie nachten gestaan. Er waren veel vliegen en dazen. Beheerder noteert opvallend de kentekens. Iedere avond geld ophalen lijkt me handiger. Besloten veld. Sanitair is hoge klasse. Mooie fiets omgeving.
Ruime plaatsen. Leuk dorpje. Geen fietsroutes of je moet van klimmen en afdalen houden. Supermarkt aan de overkant . Elke nacht wakker geworden van blaffende honden ergens in de buurt. Receptie kon er niets aan dien omdat het buiten de camping was. We waren hier 4 nachten.
Sitecode: 19291
Heerlijke rustige plaats. Je kunt gewoon gaan staan op een plekje en je gaan aanmelden tussen 17 en 19 uur (wanneer de winkel open is ). In het hoogseizoen kun je ook zwemmen i o met eigenaar . Geen sani of i d. We relaxten hier twee dagen!
Plaats is mooier dan de foto doet vermoeden. De zeer vriendelijke beheerder stopt na dit seizoen. Heerlijke broodjes van de bakker en leuke fiets routes. Het verkeer komt rond half zeven op gang en kan hinderlijk zijn voor lichte slapers
Terrein ziet er rommelig uit. Heel veel oude bladeren. . Ze zijn aan het verbouwen. Bij verkeerde windrichting is het geluid van de weg duidelijk te horen . Zeer vriendelijke gastvrouw. Prijs is goed!
Prima Cp. Wanneer je niet tegen lawaai van ruisende bomen kunt moet je hier niet staan met veel wind. Wel prijzig voor alleen parkeerplaats op asfalt . Het centrum dichtbij en de fietsroutes maken het goed.
Paar nachten hier gestaan.. Heerlijk rustige CP. Fantastisch uitzicht ! Heerlijke cappuccino en lekkere patat in het paviljoen. Mooie fietsroutes in de omgeving.
Sitecode: 51949
Navigatie stuurt je verkeerd. Doorrijden tot op rotonde en dan driekwart. Je staan gewoon op parkeerplaats naast de "camping". Wel rustig en aan de Donau. Camping heeft vaste plaatsen. Alle sanitair en douches aanwezig.
Al kronkelend door klein dorp kwamen we op de parking. Geen gras te zien maar wel allemaal grind . Volop aan het werk om er verharde plaatsen van te maken. We hebben ons gemeld en er 's avonds heerlijk gegeten !
Gras staat hoog ! Hier heeft al lang niemand gestaan. Wij gaan verder.
Langgerekte camping langs het meer! Douches en sanitair wat gedateerd maar schoon! Goed restaurant achter op de camping. Siofok goed te doen op de fiets! Heerlijk relaxen hier. Ook klein zwembad.
Op zondag gearriveerd . Er stonden heel veel auto s omdat er in de weekenden van alles te doen is. We konden prima op de CP staan en hebben er heerlijk en rustig geslapen. Geen voorzieningen maar dat hebben we bij ons dus geen probleem! Mooie omgeving om Neusiedler See rond te fietsen of het gezellige plaatsje Rust te bezoeken
Aankomst om 18 uur. Bijna vol! Het is een parking en tussen de bossages door zie je grote boten voorbij varen. Voor een doorgangsplek prima. Met regen kun je hier beter niet staan. Wij hebben geen ontvangst. Heerlijk lezen dus!
Prachtige locatie. We waren hier half november. Wanneer het heeft geregend is het rode zand een modderpoel. Er staan hier mensen dagen lang. Je staat hier "hutje-mutje" en kunt net de deuren openen. Wel heerlijk langs het strand wandelen.
Leuk zo dicht bij centrum en Carrefour. Helaas waren we al om half vijf wakker door het verkeerslawaai. We stonden deze nacht 16-12 met zeker 17 campers.
Jetty heeft het fout want deze Cp ligt echt niet aan het strand. Wel is het nu verboden om op de parkeerplaatsen langs het strand te staan. Vuil water en toilet kun je gratis lozen. In de winter prima C plek voor doorreis. In december kost het € 4,
We waren hier vroeg en zagen de mensen druk aan het werk op het land. De honden liepen om hen heen. Logisch dat ze geen gedoe willen met andere honden . Om 18 uur mag je wijn en bier proeven maar niets verplicht. Zeer rustige locatie waar we met zes campers stonden.
Op de weide vele caravans en campers in opslag. Toch stonden we er zeker met 6 reizende campers. Geen wifi . S morgens vroeg verkeerslawaai . Toch goed verblijf
Stonden hier 14-11-16 met ca 15 campers. Rustige plaats, vriendelijke eigenaar. Vanaf nov, €5,50 en €4, electriciteit. Heet ook aire de camping- Car Vias. Geen douche en toilet maar dat heeft bijna elke camper zelf, dus geen probleem.
28/5/16. Geweldige locatie. Goed sanitair. Goed restaurant. Heerlijk stil. We stonden hier op doorreis.
Tot 11.30 hangjongeren met luide muziek. Daarna was het heerlijk stil.
Erg gedateerd, maar schoon sanitair . Er hangt een gemoedelijke sfeer. Beheerder is erg vriendelijk. Wil graag e e a veranderen maar het is onzeker of hij het voor langere periode kan huren. Wij waren hier eind maart 2016
Sitecode: 19291
Prima plek. Hier op zowel heen en terugweg 6/4-2016 gestaan. Zeer rustig. Dicht bij supermarkt en benzinepomp.
Camperplaats erg onvoordelig als je laat komt en voor 12 uur weg moet zijn. Dit zou beter kunnen door de tijd te registreren en dan 24 uur in laten gaan. Veel geluid van de weg! Jammer ook het nodig is op blokken te staan. De paden hadden makkelijk recht gemaakt kunnen worden. Fijn dat het zo dicht bij Maastricht is!
Zeer vriendelijke eigenaar die bijna een uur de tijd nam om het Electra uit te leggen nadat we problemen kregen onderweg en bij hem langs gingen.Prijzen zijn normaal.
Kwamen hier op vrijdag 6 november en konden 1 nacht op Cp staan of langer op de camping. Voor de zaterdag was alles gereserveerd . Het totaal is niet groot . S avonds ontdekten we dat de parking langs de weg voor de Menenpoort vol stond met campers. Stad zeer de moeite waard . Vriendelijke receptie en schone toiletten. We gaan nu naar Zonnebeke.
Sitecode: 19310
We staan hier 4/11-15. Prachtige plek. Afhankelijk van waar je staat is er mogelijk ver verkeerslawaai. Op het gras staand hoor je het nauwelijks. Groot voordeel is dat naast de Intermarche een McDonald's zit waar je Wifi hebt. Je kunt 3,9 km lopen om het meer.
Leuke stad en mooie fiets en wandelroutes. Helaas was er vannacht veel boten verkeer met het nodige lawaai. Kan zijn dat het van zondag op maandag erger is dan anders,maar wij werden er wakker van.
Waren blij dat we de er nog bij konden als 4e camper. Er kan dan niet een meer bij. Wel verkeer maar in de nacht is het stil. Dorp 's avonds uitgestorven.
We waren hier op 2 nov 15 . We moesten €25, betalen voor overnachting. Mevr achter de balie zei dat ze 3 Sterren had. Afgelopen 6 weken zelfs op 5 sterren camping dit niet betAald. Asci periode was voorbij. We zijn verder gegaan.
Prachtige plaats. We stonden er de nacht voor een brocante markt. Vanaf half vijf is er dan veel verkeer. Smalle straatjes om er te komen maar als je de op de rotonde voor de brug links af gaat en daarna een paar km door rijdt kom er via de andere kant. Wij hebben het net gered met een camper van 7.35. Mooi klein oud dorp met lekkere cappuccino .
2 nov 15 . We staan met meer campers op deze kleine cp. Lieflijk dorp en zeer rustig. Eigenaar supermarkt en ook de bakker zijn zeer vriendelijk.
Prima ruime plek. We staan op de noordkant met uitzicht op zee.We betalen nu €10.80 . Goede fietspaden.