@janvos
Waar vind je ze nog? Voor 17,50 alles inclusief, ruim stukje gras, stroom, prachtige ruim en schoon douche en toilet, water, afwasplaats, toeristenbelasting, en een vriendelijke gastvrouw. als je dan wat te klagen hebt over de toilet in de douche, kun je beter thuisblijven.
Wat een topplek!!! Alles supernetjes, je betaald wat je gebruikt. Perfect boekingssysteem. Je krijgt teruggeboekt wat je niet hebt gebruikt. Nog niet eerder zo'n perfecte camperplaats bezocht. TOP!!!
Hardwerkende, eerlijke vriendelijke eigenaren. Alles klopt op deze fijne camperplaats. Gemoedelijke sfeer. Elektriciteit transparant en eerlijk naar verbruik. Nette sanitaire voorzieningen. Bushalte om de hoek, gratis met gastenkaart, midden in prachtig gebied.
Hele fijne camping, met goede WiFi, douches, toiletten. Alles wat je nodig hebt. zeer vriendelijke Engels sprekende receptioniste. Als je wat te zeuren hebt over een douchekop, of douchegordijntjes kun je beter naar 5 sterrencampings gaan. Als je wat avontuur zoekt, moet je je normen soms wat bijstellen. Ook de opmerking stroom niet gratis. Waar krijg je je stroom wel gratis. Kortom, hele fijne camping voor n hele nette prijs.
Bijzonder fijne nette camping met supervriendelijke uitbaters. Ruim en superschoon sanitair. Winkels, terrasjes, prachtige cultuur op 4km afstand. Hele fijne plek om terug te keren.
Wat een heerlijke gemoedelijke sfeervolle minicamping, met fantastische hardwerkende eigenaren, die je overal mee willen helpen. prachtig schoon sanitair. Winkels genoeg op 3-5 km afstand. Kortom in 1 woord TOP!!
Wat een heerlijke ruime plekken met veel privacy. voldoende douches en toiletten en altijd supervriendelijk ontvangst. jammer dat mensen zeuren over geluid van de A58 wat nauwelijks hoorbaar is. supermarkt op loopafstand, prachtige natuur en mooi Breda vlakbij elkaar. Kortom, hele fijne camping voor hele nette prijs tegenwoordig.
Eigenlijk wil ik geen goede review schrijven, dan heb ik volgende keer minder kans op een plaatsje op deze fantastische intieme mini-camping met hele ruime plaatsen. 😝. Supervriendelijke ontvangst door hardwerkende hartelijke familie. Keurig onderhouden sanitair, en afval wordt dagelijks opgeruimd. Echt een plek om terug te keren. Prachtige fiets en wandelomgeving, in het buitengebied, en toch op loopafstand van het centrum van Arendonk.
Weer zo,n pareltje in Brabant. Hartelijke gastvrije eigenaren, ruime plaatsen met tegelplateau, leuke veldjes, prachtig en schoon sanitair. Overdekte fietsenstalling. Heerlijke kleinschalige rustige camping. Een plaats om terug te keren. Leuke tips vd eigenaar voor de omgeving. in 1 woord TOP!!
Eigenlijk wil ik een slechte recensie schrijven, anders zal t niet meevallen om nog eens terug te komen. Dit is zo een pareltje waar iedereen naar terug wil keren. We zouden 1 a 2 nachten blijven, maar hebben snel nog dagen bijgeboekt, totdat we weer naar huis moesten. alles klopt hier, gastvrijheid, grote plaatsen, rust, veel privacy, prachtig sanitair en zelfs een heerlijk binnenzwembad. Kortom, in 1 woord TOP !!! Ga zo door.
Wat een pareltje aan de rand van Heeze. Je hoort geen verkeer, alleen fluitende vogeltjes. Fantastische grote plaatsen, en heel kleinschalig. Prachtige wandel en fietsroutes door bos en heide op loopafstand. Zeer net, schoon en ruim sanitair. Ook Heeze is een leuke plaats met leuk terras en winkels. Eindhoven ook op fietsafstand.
Ik durf bijna geen goede recensie te schrijven, want dan heb ik straks geen plek meer!!!!! Wat een pareltje op de grens Belgie/NL met de prachtige fietsroutes. Hartelijke eigenaar, prima douche en toilet. Intieme plek met veel privacy. Echt een plaats om terug te keren. Ook Neerpelt is een aanrader met zn leuke terrasjes.
Wat een heerlijke camping. Supervriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Prachtig superschoon sanitair, grote plaatsen met veel privacy, een ontspanningsruimte, fietsenstalling. Prima prijs/kwaliteit. Kortom een plaats om terug te keren.
Wat een heerlijk rustig en gemoedelijke camping. 2 mooie aparte veldjes, mooi kleinschalig. Alles ziet eruit om door een ringetje te halen, het veld, sanitair etc. Prima prijs kwaliteit. Een plaats om terug te keren met een prachtige omgeving. Ga ook in Baarle een ijsje eten bij d’n Italjaan of lekker en naar ‘t Smokkelbroodje.
Alles tot in de puntjes geregeld. Supervriendelijk eigenaren, en alles klopt. Deze keer aangehaakt met Aspergediner. Ook dat allemaal TOP geregeld. Hele fijne plaats om terug te komen.
Altijd vriendelijke ontvangst en grote plekken. Mooie uitvalbasis voor Breda.
Heerlijke camping midden in de natuur voor wandelaars en fietsers, met ruim voldoende en schoon sanitair. Gezellig restaurant met goede bieren en maaltijden voor een hele faire prijs. Buiten t seizoen vr, za en zondag geopend. Malmedy op 3 km afstand met leuke terassen. Prima plek om terug te komen.
Sitecode: 19766
Fantastische plek om Luxemburg te bezoeken. Heerlijk vlak fietspad door de bossen naar t centrum. Schoon en ruim sanitair, vriendelijke ontvangst bij de receptie. Mooie ruime plekken met veel privacy, en water en stroom op de plek. 21€ alles inclusief. Goede prijs kwaliteit. Op 1 km supermarkt.
Supervriendelijke ontvangst. Ruim voldoende en schoon sanitair. Ruime plaatsen die worden toegewezen. Mix van doorreizers voor 1 nacht, vaste gasten en tentjes. Gemoedelijke sfeer. Fijn bistrotje met beperkte goedkope kaart. Saarbrucken op (heuvelachtige) fietsafstand met zeer gemêleerd publiek. Vele leuke terrassen en eetgelegenheden. Prijs all-inn €25,-
Geweldige plek aan een mooi zwemmeer met waterskibaan. Prima sanitair op diverse plaatsen op de camping. CP inclusief stroom €35, met gebruik van de zwemplas. Dames aan de balie kunnen wel een cursus klantvriendelijkheid gebruiken.
Heerlijke camping aan de Neckar. Alles klopt daar. Goede WiFi, prachtig en ruim sanitair. Stroom naar verbruik. Vriendelijke hardwerkende eigenaren.
Fantastische camperplaats qua prijs kwaliteit. Plaatsen zijn krap, 8 m wel maximaal. Heerlijk sanitair in de thermen. €20,60 all inclusief met stroom. Met de fiets heerlijk langs de Donau naar Regensburg.
Prima plaats met stroom op zuil. Toilet en douche te bereiken tijdens openingsuren zwembad. 1 gratis zwemkaartje. Plaats kost 15€, zonder stroom.
Fantastische plek aan de haven. Hele prettige havenmeester. Alles prima voor elkaar. Zeer goede sanitaire voorzieningen, afwasplaats, gratis gebruik wasmachine en droger. Dat inclusief stroom voor 26,5€ . Kortom prima plek.
Restaurant helaas pas open op 1 september, dus hebben we niet kunnen proberen. Tegenwoordig 28€ inclusief stroom lijkt eerder regel als uitzondering. Toilet, douche en afwasplaats aanwezig.
Hele prettige camping met veel reuring. Groepen fietsers en camperaars uit alle landen komen en gaan. zeer vriendelijke eigenaren, en met ACSI schappelijke prijs. Je mag zelf een plaats uitzoeken, ook als de receptie gesloten is. Sanitair in orde. Dorpje Melk 3,5 km vanaf de camping met leuke eettentjes en een grote supermarkt. Heerlijk vlak fietsen langs de Donau.
Camperplaats voor de slagboom 15€, prima prijs/kwaliteit. Bij 2e overnachting 17€, om te stimuleren dat je naar de camping verhuist. Achter de slagboom 27€ staat niet in verhouding. Wel alles aanwezig, douches, toiletten en stroom, en restaurant/barretje op de camping voor weinig!
Zeer vriendelijke moeder met zoon. Nl, Engels en Duits sprekend. Vriendelijke ontvangst, waarbij voor iedereen naar een plek wordt gezocht. Alles aanwezig. Wasmachine, magnetron etcetera. Wel alles apart betalen. 26€ inclusief stroom en douchemunt. Met de boot voor €5 naar Brno, via prachtig stuwmeer. 1 uur varen.
Prima camping om Bratislava te bezoeken. Tram voor de deur voor € 1.10 naar Bratislava centrum. Met de fiets erg onveilig. Ruim voldoende douches en toiletten, met sleutel (borg 10€). Div leuke restaurantjes en barretjes op de camping. Heerlijke natuurplas. Afsluitbaar fietsenhok, aan te bevelen, want er worden fietsen gestolen op de camping. Camping rommelig, iedereen staat door elkaar. prijs 27€ all-inn.
Zeer ruime camping in opbouw. Alles aanwezig, Stroom en water op de plek. Wasmachine aanwezig. 2 douches en 2 toiletten. Zwembad bij de eigenaar te gebruiken. Alles incl voor slechts 18€. Dorpjes op resp 8 en 10 km afstand met voldoende supermarkten en eettentjes.
Heerlijk rustige camping met ruim voldoende douches en toiletten, op z'n Tsjechies. Ook wasmachine etcetera gratis te gebruiken. Zeer vriendelijke uitbater, die meteen voor je klaar staat. wij stonden hier alleen. Leuk stadje 1,5 km vanaf de camping, met leuke terrassen, eettentjes en ijscozaakjes. Prijs inclusief stroom slechts 13€. Als je in Huf betaald nog minder. Kortom prima plek.
Heerlijke camping met alles erop en eraan. Grote plekken met voldoende privacy. Vriendelijke uitbater die meteen klaarstaat als je wat nodig hebt, en goed Duits en Engels spreekt. Sanitair oud maar schoon. Gratis wasmachine, droger, gebruik van complete keuken. Campingprijzen in Tsjechië wel wat aan de hoge kant. 37€ 2 pers inclusief stroom. Diverse grote supermarkten en leuke restaurants op 2-3 km afstand vd camping.
Wat een gastvrije ontvangst door lieve eigenaren. Allerlei uitleg over mooie wandelingen en fietstochten. prachtig ruim en schoon sanitair. Hertjes in de wei, weids uitzicht, privacy. Diverse restaurants/cafeetje om de hoek. Kortom een plaats om terug te keren.
Een camping waarbij alles klopt. vriendelijke, gastvrije eigenaren. Mooie grote plaatsen met veel privacy, goede WiFi, en werkelijk prachtig schoon, modern en ruim sanitair. Kortom TOP!!
Wat een fantastische plek aan t water. Hele gastvrije ontvangst door vriendelijke eigenaar. Prachtig ruim en schoon sanitair. Grote plaatsen met veel privacy. Dorp op loopafstand met grote supermarkt, leuke eet en drinkgelegenheden. Bushalte op loopafstand. Plaats om terug te keren.
Wat een fantastische plek aan de Ee. Prachtig sanitair, vriendelijke gastvrije eigenaren, zwemsteiger, fietsenopladen en stalling. Kortom TOP!!
Wat een hartelijke ontvangst, telkens weer als we komen. Heerlijke ruime plekken, met sanitair dicht in de buurt en erg schoon. Wat een fijne plek voor een mooie prijs. We komen graag weer terug. Supervriendelijke eigenaren.
Voor de tweede keer hier, weer net zo,n hartelijke ontvangst als de vorige keer. De eigenaresse wist zelfs nog precies waar we 5 maanden geleden hebben gestaan. grote plaatsen met veel privacy. Ruim voldoende sanitair wat zeer goed wordt schoongehouden. Prachtige omgeving om te fietsen. Kortom weer voor herhaling vatbaar.
Zeer gastvrije, vriendelijke eigenaar. Zelf plaats uitzoeken met of zonder stroom. Veel ruimte en veel privacy. Sanitair ruim voldoende en schoon. Heerlijke ruime douche. Voor €.50 ruim voldoende. zelf toiletpapier meenemen. Prima prijs kwaliteit.
Zeer gastvrije ontvangst, heerlijk rustig en kleinschalig. Dichtbij het gezellige Bergeijk, keurig schoon en ruim sanitair. Huurcaravan ook mogelijk, zodat je met anderen wat af kunt spreken. Prachtige omgeving om te fietsen.
Wat een gastvrije ontvangst door super fijne eigenaren, die met je meedenken. Heerlijke rustige plek vlakbij het gezellige centrum van Schijndel, en in een prachtige fietsomgeving. Keurig splinternieuw schoon sanitair met hele ruime douches en toiletten. Duidelijke plekken met en zonder stroom, gemarkeerd door een klein hekje. supergoede WiFi. kortom Topplaats !!
Wat een warm welkom. Heerlijke kleinschalige camperplaats, met alles wat je nodig hebt. Keurig en ruim voldoende schoon sanitair. Hele gastvrije eigenaren. Goede WiFi. Winkels dichtbij en mooie fietsomgeving. Een plaats om zeker terug te komen.
Heerlijke ruime plekken, midden in de bossen. Natuurgebied Planken Wambuis loop je zo binnen. Toiletten en douches prima voor elkaar.
Hele fijne plekken met verharding. Vriendelijke eigenaar, hartelijke ontvangst. Keurige douches en toiletten. WiFi slecht, waarschijnlijk door Hemelvaartdrukte. Leuke verschillende veldjes. Mooie omgeving.
Hier 3 nachten gestaan, een heerlijke ruime plek, met veel privacy, een prachtig uitzicht. Alles TOP TOP in orde. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren.. Ik zou bijna zeggen niet doorvertellen, want we komen heel graag nog terug. Winkels en prachtige natuur op loopafstand. Chapeau !!!
prachtige camping met hele mooie ruime plekken. ruim sanitair en goede voorzieningen voor afwas etc.
Wat een hartelijke gastvrije ontvangst met koffie. Niks is te veel, zelf leuke plaats uitzoeken, met veel privacy en heel veel ruimte. Ruim voldoende toiletten, douches, afwasplaats etc. en wordt allemaal keurig schoon gehouden. Met afrekenen kregen we nog lekker eitjes en asperges mee, geweldig. En all-in voor een hele nette prijs. Bedankt voor de gastvrijheid.
Wat een fantastische camping, vlak bij Valkenburg. We zijn hier voor de 2e keer, supervriendelijke eigenaren. Zeer ruime plekken met veel privacy, uitstekend en schoon sanitair. Alles klopt hier. Tijdens werkzaamheden om de camping uit te breiden werden we verwend met gekookte eitjes en Limburgse vlaai, omdat de eigenaresse het vervelend vond dat er gewerkt werd aan die uitbreiding. Dat is passie.
Hele gastvrije eigenaars., hartelijke ontvangst. Veel ruimte, veel privacy, eigenaar legt uit en laat je verder met rust. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Supermarkt op 1,5 km. Tiel met de pont 3,5 km. toilet en douche basic, maar prima schoon.
Voor de 2e keer hier, echt een supercamperplaats met fantastische gastvrije eigenaars. alles klopt.
Ik weet werkelijk niet waar de vorige review op is gebaseerd. Hardwerkende zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren, die er alles aan doen, voor een fijn verblijf, en ja daar horen regels bij, om alles netjes te houden. Kortom, een superfijne camping met zeer ruime plaatsen, heerlijk kunstgras voor de deur, water en stroom op de plaats, en keurig sanitair en dat alles voor een hele nette prijs.
fantastische camperplaats, met alles erop en eraan. schoon sanitair, 16 a stroom indien gewenst, levendige haven. veel te doen voor kinderen en vele eetgelegenheden. geweldig systeem om aan te melden. jammer dat er mensen zijn die niet uitchecken bij het verlaten van de camperplaats. dan geeft het systeem de plaatsen niet vrij, en staan er mensen onverhoopt te wachten. de plek is dan wel vrij, maar het systeem heeft m nog op bezet staan.
prima veilige gratis plek om te overnachten en de Zaanse Schans te bezoeken. voldoende vuilnisbakken. veilig gevoel.
Prachtig plaatsje in de haven. Supergastvrije eigenaar. Dorpje en supermarkten op loopafstand.
Wat een fantastische plek, prachtig sanitair en supervriendelijke eigenaar. Prachtige fietsomgeving, en eigenaar verhuurt ook sloepje . Is aan te bevelen over de mooie Vecht.
Supergastvrije ontvangst, zeer vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen, zelfs in het hoogseizoen, waar we op de dag zelf nog terecht konden. Ruim en schoon sanitair. Leuk dierenparkje en speelgoed voor eventueel kinderen / kleinkinderen. Mooie fietsomgeving.
wat een superfijne camperplaats. goede wifi, gastvrije eigenaars, gebruik van alle faciliteiten van de camping. alles wordt keurig bijgehouden. sanitair wat gedateerd maar heel schoon. mooie fietsomgeving, supermarkt op 2 km.
Wat een lieve gastvrije mensen. Sanitair top , superstrakke ruime plaatsen, veel privacy, en een prachtige omgeving. Kortom TOP .
Wat een hardwerkende vriendelijke gastvrije eigenaar. Hij zal er alles aan doen, om je nog een mooi plekje te geven, ondanks dat hij volgeboekt staat. Prachtige omgeving om te fietsen. Ruim voldoende en keurig sanitair. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Heerlijke rustige locatie, prachtig gebied om te fietsen, en mooi Zaltbommel en Kerkdriel dichtbij. CP licht verscholen achter een loods. Prima prijs-kwaliteit.
Wat een fantastische plek en gastvrije eigenaren. camperplaats waar goed over nagedacht is. Mooi ingericht, ieder privé stukje gras, stroom op de plaats. Wij hadden het geluk dat we door de corona het sanitair privé konden gebruiken, ipv korting. Echt super.
geweldig goed ingerichte camperplaats met op elke plek stroom. water dichtbij. veel camperplaatsen, maar toch je eigen stukje gras en privacy. goede manoevreermogelijkheid ondanks drukke plaats. camperplaats waar goed over nagedacht is.
wat een fantastische plek, supervriendelijk eigenaar, en prachtige fietsomgeving. prima prijs.
heerlijke plek met veel privacy, en gastvrije eigenaar. prijs is inmiddels aangepast, want er stond 17€ en we moesten er 25 afrekenen.
Wat een idyllisch plekje en een super vriendelijke gastvrije eigenaar. Prachtige tuin en geweldige mooie vijver. We hebben ervan genoten.
Fijne camping, vriendelijke ontvangst, mooi uitzicht, douchen bij prijs inbegrepen. Leuk druk restaurant erbij. Op loopafstand van Etten Leur.
Op het trekkersveldje met een tentje gestaan. Dat was prima. De camping zelf is vergane glorie. Toilet en douches aanwezig. Geen papier, 1 euro om te douchen. In restaurant lekkere speciale biertjes voor weinig geld. Eigenaar erg vriendelijk en alles was mogelijk. Als de prijs voor de camper klopt is dat veel te veel.
Prachtige camping en wat een mooi en schoon sanitair. Wij mochten kiezen plek 8 of 9 en wat een schitteren uitzicht hadden we.
wat een prachtige locatie.Alleen sanitair niet schoon, wordt slecht bijgehouden en dat is jammer. Heerlijk plaatselijk bier "dorre" in Zoutleeuw gedronken. Net of de tijd heeft stilgestaan in die Belgische dorpjes. Ook qua prijs. waar vind je voor 2 € nog een speciaal bier op terras.
Prachtige gratis locatie en een schitterende zonsondergang. De indrukwekkende scheepsliften gezien. Ook hadden we leuk contact met de schipper en zijn vrouw die voor ons lagen met de rondvaartboot. Wel veel vissers die s morgens al vroeg komen zitten aan de kade. Daar trokken wij ons niets van aan en hebben ons ontbijtje lekker buiten genuttigd in her zonnetje. Toplocatie zeker heen gaan.
Fijne camperplaats met ruime vlakke plaatsen. Stroom en water nabij. Sanitair was echt niet schoon. Redelijk leuk centrum op loopafstand.
Wat een fantastische camping waarbij alles maar dan ook echt alles klopt. Gastvrije eigenaren, superschoon en ruim voldoende sanitair, goede WiFi, winkels op loopafstand en een prachtige omgeving. Dat alles voor een hele nette prijs. In een woord TOP!!
Sitecode: 52090
Hele fijne drukke camping naast camperplaats van dezelfde eigenaar. Op cp gratis WiFi, op camping daarvoor betalen. Maar voor kleine prijsverschil hebben wij op de camping gestaan. Prima sanitair. Is echte doorgangcamping want het was een komen en gaan van vnl Engelsen die waarschijnlijk de overtocht gaan maken of hebben gemaakt.
Superplek. Nog nooit op een plaats gestaan die zo goed is uitgerust. Aparte grote vlakke plekken met eigen water en stroom. Heel net sanitair. Dorpje op loopafstand met grote Carrefour.
Prima camping. Zelf plaats uitzoeken wel flink blokken nodig. Beetje vreemde sfeer op de camping, wat aparte " vaste " bewoners.
Prima plek. Hele vriendelijke ontvangst. Prima douches wel wat gedateerd, maar wat wil je voor dat geld. Prima prijs kwaliteit. Fijne ruime plaatsen en was lekker rustig.
Sitecode: 19251
Hele fijne camping. Wel op sommige plaatsen flinke blokken nodig. Heerlijk via achteruitgang met code bij het strand en de boulevard. Voldoende schoon sanitair. Prijs /kwaliteit prima in orde.
Camperplaats zoals die is bedoeld. Lekker ruim en op loopafstand van Westvleteren abdij waar je natuurlijk de meest zeldzame trappist ter wereld moet hebben geproefd. Men komt van heinde en verre om die te proeven.
Voor bijzonder weinig geld een heerlijke locatie in een mooie omgeving. Privé douche in sporthal, wel aan de prijzige kant, maar dat wordt gecompenseerd door de goedkope plaats. Mooie zwemplaats op loopafstand.
Sitecode: 20725
Hele fijne camping met ruime plaatsen. Zelf uitzoeken. Ook prima voor kinderen/kleinkinderen. Binnenruimte voor slecht weer. Prima sanitair. Vriendelijke eigenaar.
Wij zagen deze op tv en zijn er daardoor terechtgekomen. Wat een gastvrijheid en wat een toplocatie. Alles superschool, mooie ruime plaatsen met mooi uitzicht over de weilanden. Prachtige omgeving om te fietsen en een zwemplaats nabij.
Hele fijne ontvangst. Prijs/kwaliteit prima. Gelegen aan prachtig natuurgebied met veel wild. Keurig sanitair.
Hartelijke eigenaren, die er alles aan doen om het naar je zin te maken. De periode dat wij er waren was het 40 graden. Er was een zwembadje weggezet voor de kinderen. Ook is er een speelhal/ hooischuur waar kinderen kunnen spelen. Ook worden er allerlei dingen georganiseerd, zoals kinderbingo en voor volwassenen, BBQ, koffie met koek op zondag etc. Schoon sanitair. Mooie mix ouderen/jongeren.
Keurige camperplaats met alles wat er te wensen valt. Prima prijs / kwaliteit. Helaas is Weert een beetje aan het verpauperen. Wel mooie omgeving om te fietsen.
Hele fijne camperplaats met alles erop en eraan. Ruime plaatsen, vriendelijke beheerder. Op loopafstand van de stad, dus prachtige uitvalsbasis om Aachen te bezoeken.
Fijne terassencamping, met mooi uitzicht. Dus blokken nodig. Hele fijne sanitaire ruimte. Prijs kwaliteit top. Leuk betaalbaar restaurantje voor de camping met speciale biertjes.
Hele fijne camperplaats met heerlijke fietsomgeving langs het water. Allerlei leuke plaatsen op fietsafstand. Plaatsje Traben zelf niet veel te beleven. Volautomatisch scansysteem van kenteken is ideaal. Betalen per 24 uur. 2 douches en 2 toiletten,camperplaats stond vol, maar heb slechts 1 maal een paar minuutjes moeten wachten op een douche. We hebben er 5 dagen gestaan.
Mooie camping met prachtige plaatsen aan het water, met eigen water en stroomplaats. We mochten zelf een plaats uitzoeken. Boven splinternieuw sanitair. Keurig voor elkaar. Op fietsafstand van prachtige kloof de Teufelschlucht echt de moeite waard.
Sitecode: 19244
In prachtige omgeving, zeer levendig met allerlei outdooractiviteiten. Leuke terrasjes, kortom prima plaats voor 5 euro.
Alle campings in de buurt zaten vol en wilden dichtbij Eijsden staan. Daardoor kwamen we op deze camperplaats/camping. Vreemd dat op campergedeelte allerlei caravans stonden. In vergelijk met andere campings prijs aan de hoge kant. Ook vreemde sfeer op de camping, zeer individueel.
Prachtig aangelegde camping. Keurig sanitair, plaats om fietsen te stallen en op te laden. Eigenaar gaf aan dat hij zelf niks om kamperen gaf, maar als hij dat graag zou doen de camping er op deze manier uit moest zien en dat kan ik beamen. Top!
Top camperplaats gratis en als men wil kan men stroom en water tegen betaling innemen. Leuk stadje met diverse eettentjes en cafeetjes. Ook een klein natuurgebiedje naast de camperplaats. We zijn in Mechelen weggegaan omdat er was ingebroken in een geparkeerde camper en toen zijn we hier uitgekomen.
Grote basiscamperplaats op loopafstand van het heerlijke Mechelen met leuke terrasjes en allerlei lekkere speciale bieren. Maar we voelden ons niet veilig, er was ingebroken in een geparkeerde camper en zijn weggegaan.
Heerlijke camping met allerlei verschillende plaatsen. Diverse sanitairgebouwen. Hele fleurige camping. Geweldige prijs kwaliteit en heel vriendelijke eigenaren. Prachtig stadje Sluis op fietsafstand met allerlei leuke terrasjes. Ook Brugge op fietsafstand, mooi langs het water.
Wat een prachtige camperplaats. Tussen de fruitbomen en keurig sanitair. Hele vriendelijke eigenaren.
Rommelige ingang maar camping maakt alles goed. Keurig sanitair, alle faciliteiten aanwezig. Water en stroom op plaats zelf. Ook chalets te huur waar we vrienden hebben ontvangen. Fijne fietsomgeving. Camperplaats was toen nog in aanbouw.
Hele fijne ruime plaatsen, we mochten zelf uitzoeken waar we wilden staan. Net sanitair, vriendelijke gastvrije mensen.
Wij waren hier toen ze net open waren. Beetje late recensie, maar we hebben nu wat meer vergelijkingsmateriaal. Basisplaats en waarschijnlijk nog in opbouw, kan wat moois van worden gemaakt. Heel vriendelijke eigenaar. Op fietsafstand van Den Bosch.
Hele fijne ruime camperplaatsen, met eigen waterpunt en stroom. Net sanitair in het havengebouwtje. Leuk historisch stadje op loopafstand met leuke terrasjes.
Hele vriendelijke ontvangst. Net sanitair. We stonden op de grintplaat ivm veel nattigheid op het gras waardoor we mogelijk in de problemen zouden komen. Een hele fijne huiskamer waarvan gebruik mag worden gemaakt.
Prima plek om Emmerich te bezoeken. Camper wegzetten en je zit meteen midden in Emmerich.
Prima camping. Net sanitair, bus opstap naar Groningen zowat voor de deur. Hele vriendelijke eigenaren.
Fijne kleinschalige camping. Prijs/kwaliteit prima. Vriendelijke beheerder.
Vriendelijke ontvangst, alle faciliteiten van de camping stroom met munten, ruime fijne plaatsen.
Wat een gastvrijheid en Brabantse gemoedelijkheid. Omdat de recensies zo geweldig waren, hebben we onze vakantie een dagje verlengt om deze locatie aan te doen, terwijl we bijna thuis waren. Heerlijk gegeten, en wat een heerlijke gastvrije mensen. TOP.
Super fijne camperplaats en mooie sanitaire voorzieningen. De bus naar Groningen op 5 minuten loopafstand. Zeer vriendelijke eigenaren echt de moeite om hier een keertje heen te gaan.