@jean-heleven
September 2026
Een locatie beoordeeld · 29 dagen geleden
wij zijn hier voor de tweede, vorig was het super goed meegevallen, nu terug we worden hier ontvangen als super gasten, hij herkende ons dadelijk. hij praat zelfs Nederlands . de camping is zo netjes en proper nooit meegemaakt. van ‘s morgens vroeg tot savonds laat is er iemand bezig met het onderhoud. helemaal geen vuil geen dennen naalden die worden dagelijks opgeruimd. nooit gezien .deze familie verdient van een 6 op 5 geweldig proficiat.
Deze plek heeft ons aangenaam verrast. Super mooi met alles erop en eraan. Met douches toiletten zeer proper, met al de mogelijkheden veel uitleg over de omgeving.Ook elk aparte stroomvoorziening. Water op verschillende punten. je kunt zelfs je fiets plaatsen onder afdak. wij vinden deze super. Ook kort bij het centrum gelegen. jean & chrisje
2023
Hadden voor deze camping gekozen eigenlijk voor de camperplaats. Dan zijn we gaan kijken naar de camping geweldig plaatsen mooi verzorgd en goed onderhouden. voor 3€ meer . super vriendelijke uitbaters . Zeker een aanrader. alles op een gemiddelde afstand van 2 km Jean & Chrisje
2022
Hebben hier genoten bij Taco & juanita het zijn super vriendelijke warme mensen. De douches heel proper en lekker warm . Het zijn echt harde werkers Juanita altijd aan’t poetsen en taco altijd bezig. Nu gaan we verder trekken maar komen terug. Wij wensen jullie nog verder succes met mooie verzorgde Cp Jean & Chrisje
2020
Wij hebben hier echt genoten rustig en zeer proper kort bij het centrum . Gewoon super mooi .
Zeer tevreden vriendelijke mensen mooie speeltuin super
Mooie plaats maar pech gehad met het weer
2019
Super gezellig
2018
Super locatie alles in en zeer kort bij de stad.
2016
Een locatie beoordeeld · bijna 10 jaar geleden