@jeffdekorte
Leuke knusse camping met mooie (deels) verharde plaatsen met een enkele éénrichtings- rondweg, en 1 centraal gebouw (receptie, horeca en sanitair. uiterst vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Aanmelden en opwaarderen 'campingpas' middels een gebruiksvriendelijke automaat. (meertalig) Pasje kan worden gebruikt voor de elektra, het sanitair (toiletten vrij) Overschot tegoed op pasje bij vertrek makkelijk terug te boeken op je rekening.
We zochten in dit gebied een wat rustigere camping en vonden zowaar een parel! Klein, eenvoudig, maar uiterst verfijnd. Superschoon sanitair en een fantastisch lekkere douche. Tezamen met ontzettend aardige en behulpzame eigenaren die zichtbaar moeite doen om het de gasten naar hun wens te maken. Aanvankelijk zouden we slechts 2 nachten verblijven, maar we zaten hier zo op ons gemak, dat we er een hele week van hebben gemaakt. Dank Philippe!
Wat een fijne camping, op een mooie locatie. Het ontvangst is al door meerdere mensen bestempeld als zeer vriendelijk, en ook bij mijn aankomst was ze onverminderd behulpzaam en vriendelijk. met 15,- per nacht inclusief elektriciteit en water bij elke camperplaats is zonder meer waar voor je geld. Het sanitair is dan wel wat gedateerd maar uitstekend proper gehouden. Douches werken op 1 euro munten (6min.) 2 supermarkten op een steenworp.