@jogo
- 2011
Eenvoudige camperplaats naast het hotel. gezellig interieur in het hotel. Hotel is maandag en dinsdag gesloten maar camperplaats is beschikbaar. Stroom en water ter plaatse alsook lozen sani.

Heel gezellige camping, vriendelijk onthaal, mooi gezellig restaurant en terras, vooral lekker eten en zeker voor de bierliefhebber een uitgebreide keuze!! lekkere warme douches en proper sanitair. Wij zijn fan😀
Mooie rustige plaats, een aanrader als je geen voorzieningen nodig hebt. Op een paar meter van het water. J & C
Sitecode: 92001
Weekend 20 december 2020. Rustige basic camperplaats. Heel vriendelijke dame (Betty). Prima uitvalsbasis voor fietsen en wandelen en vooral heel mooie omgeving.
Rustige, mooie camperplaats. Prachtig weids uitzicht ! Vlakbij knooppunt en dicht bij diksmuide, de kust,... een aanrader !!
Prima plaats voor wie van rust houd, lekkere kibbeling vlak naast. Mooi uitzicht over het water. Momenteel nog gratis incl elektriciteit. Mogelijk gebouw in opbouw voor douches etc.
Mooie rustige en fietsrijke omgeving. Super vriendelijke gastheer. ‘ S morgens verse koeken gebracht door de beheerder. Voor ons voor herhaling.....

Mooie verzorgde camping met heel mooi sanitair. Heel vriendelijk ontvangst en goede prijs( wij betaalden in januari €15/nacht) vlakbij duinen, fiets en wandelpad. Houten looptegels (ondergrond duinzand)voorzien om voor je tent, caravan of camper te leggen. Op zondag hoefde we niet op een bepaald uur van de camping en konden dus nog lekker lang genieten....aanrader!
Mooie vooral rustige camperplaats. Sanitair en douches heel proper, met zicht op het haventje en heel gezellig dorp.
Fantastische plaats, alles er op en er aan, als het groen volgroeid is wordt het hier nog mooier. Wij komen terug.
Gezellige, rustige plaats ! Indien meer voorzieningen zeker een 10 waard. Wij komen terug !!
Gezellige CP, heel verzorgd sanitair, leuke winkel en vriendelijke eigenaars !! Wij komen zeker nog eens terug in het voorjaar !! Een dikke aanrader. Eind oktober en het staat hier vol. Zegt genoeg !!
Mooie camperplaats, rustig en vriendelijke havenmeester. Aangekomen om 19u25, getelefoneerd en 5 minuten later was de havenmeester aanwezig.
Geen voorzieningen maar wel een rustige plaats met mooi uitzicht !
Geen voorzieningen. Wel mooie locatie.
Super, alles op loop - fietsafstand! Vriendelijke en gedienstige uitbaater, ons gas was op en binnen het uur heeft hij gedaan wat kon om te helpen.....waarvoor dank! Gezellig dorp met restaurants winkels.....etc. aanrader! momenteel 28 plaatsen, ze hopen tegen Pasen op een uitbreiding tot 61 plaatsen.
Mooie locatie voor een weekend. Indien met twee naast elkaar moet je wel achter je mh om buiten te zitten. Uitstekend voor fietsen en wandelen. Lekker en gezellig eten in de jachthaven. Mogelijkheid om te kajakken aan de overkant van het kanaal, bereikbaar via fiets en voetgangersbrug vlakbij.