@johanwilma
- 1998
- Mc louis Half integraal
- 2018
lekker rustig in een mooie landelijke omgeving vriendelijke beheerders komen langs voor een praatje veel fiets en wandel mogelijkheden toilet aanwezig voor campers die geen voorzieningen hebben kortom TOP
Wat een fijne plek drie nachten hier gestaan alle basis voorzieningen aan wezig en prima op orde de eerste aanblik is wat rommelig maar de plaatsen zijn uitstekend vriendelijke eigenares die naast de camperplaats ook nog een fruitwinkel runt met producten van henzelf wij hebben ons tegoed gedaan aan kersen en aardbeien hij staat bij ons in de favorieten
wij hebben er nog niet gestaan maar om commentaar te geven op die oude barrels gaat iets te ver ook deze mensen hebben plezier met hun camper en laat het dan maar een oudje zijn niet iedereen heeft een kluis vol geld voor een nieuwe camper
wij staan hier 3 nachten met veel genoegen de nieuwe eigenaren (1 augustus 2024 )zijn goed bezig om het geheel weer in top conditie te brengen en dat gaat zeker lukken
wat een geweldige plek alles wat je nodig hebt is aanwezig en de beheerders groep 4 vrijwilligers zijn vriendelijk en behulpzaam een plek om te onthouden
Wat een heerlijke plek ruim opgezet en voorzien van alles wat een camperplek nodig heeft en als bonus dagelijks een vers eitje
nog in opbouw pas in mei geopend wij hebben hier 4 nachten gestaan lekker rustig en ruime plekken prima dus De beheerder komt ondanks een gebroken heup regelmatig kijken
lekker rustig vlak bij het wad alles wat je nodig hebt is aanwezig vriendelijke beheerders super

veel ruimte en alles netjes mooi uitzichten wilmajohan
prima plek mooi rustig aan het omleidings kanaal van de Dinkel uitstekende uitval basis voor fiets en wandeltochten hebben hier 2 nachten gestaan met de camper in september oh ja volgens mij is niet de Achterhoek zoals een van de vorige bezoekers schreef 😉
Mooie rustige plek met uitzicht en vriendelijke beheerders
6 juni 2016 hier gestaan. Schitterende omgeving. Geen voorzieningen, maar voor 1 nacht ook niet nodig. Heerlijk rustig.
Super plek vriendelijke beheerders; erg behulpzaam. Mooie omgeving om te fietsen.
Van 24-7 tot 27-7 2015 hier gestaan - zaterdag in de vliegende storm - onze camper gebruikt als windbreker - mooie camping met alle voorzieningen en zeer behulpzame eigenaren - ondanks de storm een super weekend gehad - wij komen zeker hier terug.
Wij zijn hier voor de derde keer , nog steeds een mooie plek, voorzieningen prima voor elkaar . Een plek om te onthouden.