@johnbo73
Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie grote camperplekken. Zo in het naseizoen prima, echter in het hoogseizoen sta je met de campers wel erg op elkaar. Lagere rating, vooral vanwege het matige sanitair, dat niet goed wordt schoongehouden (vieze urinelucht en smerige toiletten).
Prachtige rustige camping, met super grote campingplekken. Je mag zelf je camperplek uitzoeken. Het sanitair ziet er prima uit en is goed schoongemaakt. Mooie wandelpaden, die romantisch verlicht zijn met lantaarns en op 5 minuten afstand een 4 sterren restaurant waar je heerlijk kan eten. Dit was voor ons de mooiste camping. Enig min puntje dat we konden verzinnen is dat je af en toe het verkeer hoort dat over de Fernpass rijdt.
Van alle bezochte campings tijdens onze reis, was dit de slechtste. Erg zakelijk/onvriendelijke ontvangst. Luidruchtige campinggasten, elk kwartier slaan de klokken van de kerktoren, die aan de camping grenst. Het sanitair is zwaar verwaarloosd en zeer slecht schoongemaakt (Zeer penetrante urine lucht). Het enige positieve zijn de grote camperplaatsten en dat er veel groen is op de camping.
Super vriendelijke ontvangst. Zeer rustige camping, prachtig uitzicht en net en schoon sanitair. Enig min puntje zijn de enigzins krappe camperplaatsen. Maar geen probleem, vanwege rustige campinggasten.
Kleine camping, verouderd en niet al te schoon sanitair. Camperplaatsen zijn erg krap, je staat erg dicht op de buren. Hangt weinig sfeer op de camping en uitzicht is matig.
Grote camping, mooie ruime camperplaatsen, sanitair ziet er prima uit en wordt goed schoongehouden. Vanuit camping dichtbij mooie wandelgebieden
Super vriendelijke ontvangst door beheerder, we mochten onze eigen camperplek uitzoeken. Grote plekken met prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Sanitair iets verouderd, maar goed schoongemaakt.
Prachtige camperplek voor de ingang van de camping. Mooie grote omheinde camperplekken, nieuw sanitair gebouw dat goed wordt schoongehouden. Mooie omgeving en op loppafstand leuk oud Italiaans stadje.
Vriendelijke ontvangst en mooie plek om te staan. We konden echter niet gebruik maken van het toilet van de beheerder en moesten hiervoor naar een cafe in het dorp en lozen van water en toilet was ook niet mogelijk, hiervoor zijn wij 20km verderop naar een loosplek gestuurd. De volgende dag ook weer vroeg vertrokken om in een restaurant naar het toilet te kunnen. Voor het ontbreken van sanitair, daarom maar 3 sterren.
Vriendelijke ontvangst. Zeer mooi uitzicht/omgeving en centraal gelegen. Echter zeer krappe plekken. We werden zeer rommelig tussen oude vervallen sta-caravans geplaats. Sanitair is verouderd en niet erg schoon.
Super vriendelijke ontvangst, zeer lage prijs voor Zwitserse begrippen, mooi uitzicht, rustige plek. Enige minpunt is dat er geen douche is. Gelukkig was het zo warm dat we in het zwembad konden springen, wat er wel bij zit.