@joke05041958
- 2020
05-2025 Prachtig gehucht/dorpje. Zeker de moeite waard te bezichtigen om te zien hoe ze vroeger samen leefde en bouwde. parkeerplaats voor 10 campers.
In overleg met de gemeente Schwabische Hall wordt het festivalterrein vanaf 1 juli 2024 gerenoveerd. Je hebt de campers in dezelfde volgorde.. Dit is een prachtige stad die je kunt bezoeken.
Inderdaad een prachtige camping. wij betaalden wel 43 euro per nacht met twee personen en 2.30 pp toeristen belasting op 25-06-24. Omgeving is schitterend en met de Passeiertal card gratis met de bus en skilift omhoog. Uiterst vriendelijke ontvangst. Voor ons een favoriete plek.
Werkelijk een prachtige c.p. met geweldig uitzicht.. plaats voor 4 Campers. Tip: Rijdend vanuit t plaatsje Au naar boven op de 193 is prima te doen. Wij reden vanuit de Bregenzer Autobahn op de L51 over de Furkajoch. U dient een ervaren camperaar te zijn om over deze soms zeer steile en smalle (eenbaans) weg te rijden met uitsparingen vóór tegenliggers. Groetjes van Joke én Rene