@joopzwaga
- 2021
mooie camperplaats in wording is nog niet helemaal klaar sanitair is dat wel en ziet er keurig uit we stonden hier alleen dus plaats genoeg.ook een mooie locatie om te wandelen en te fietsen .komen hier zeker terug.
prachtig mooi uitzicht op de vesting en de molens van dokkum verharde ondergrond helaas was het sanitair gebouw nog dicht (gaat in april weer open )cassette en vuilwatertank zijn gratis te legen en ook water innemen is gratis al met al hebben we ons hier prima vertoeft. een aanrader.
prima camping sanitair goed en schoon zeker een aanrader
prima camperplaats mooi uitzicht ruime plaatsen en schoon sanitair komen hier zeker weer terug
prachtig mooie camperplaats alles goed verzorgd zeker een aanrader komen zeker weer terug
een prima plekje om een nacht door de brengen zonder verzorging is de prijs aan de hoge kant
Rustige camping en een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen
Een geweldige camperplaats ruimte genoeg om je Luivel uit te zetten gastvrije eigenaren en het sanitair is ook prima geregeld omgeving is mooi om te fietsen en te wandelen kortom als we hier weer in de buurt zijn komen we zeker weer terug Met vr. Groet J. Zwaga