@joppa's
Sitecode: 20589
We kregen een vooraf geboekte plek (1 nacht) naast het servicegebouw en de afvalcontainers. Een echte familiecamping dus veel kleine kinderen en erg onrustig. Sanitair heel netjes en schoon. er zit alleen een limiet op de douches van 3 minuten per geboekte nacht per persoon en je hebt altijd een pasje nodig om het servicegebouw in te komen. Nette camping, maar niets voor ons.
Redelijke camping. De meeste plaatsen zijn niet vlak dus met een tent niet echt handig. Sanitair verouderd en niet heel schoon. Vriendelijk personeel en grote campingwinkel met vest uitgebreid aanbod. De camping zelf is redelijk rustig, alleen ligt er vlak bij een evenemententerrein en hoor je de muziek goed. Als je een stukje van de camping afloopt heb je vooral 's avonds mooi uitzicht over het meer en de lichtjes van Jönköping.
Mooie, grote camping met ruime plekken. Wij hebben er 2 nachten gestaan op een ruime plek met de tent voor we de ferry naar Kristiansand namen. Schoon en modern sanitair. Opvallend rustige camping gezien de grootte. Op ca. 20 minuten lopen van het strand. Leuke camping om een paar dagen de omgeving te verkennen. Een bezoekje aan de vuurtoren en de naastgelegen bunkers is de moeite waard.
Vriendelijk personeel, sanitair verouderd maar wel schoon. in het winkeltje kun je 's ochtends verse broodjes halen. De camping staat aan een meertje waar je kunt zwemmen maar wordt niet echt gefaciliteerd. je moet eerst door een kleine opening in het riet om op open water te komen. wij hebben er 1 nacht met een tent gestaan op een veld zonder plaatsverdeling. Het veld ligt letterlijk 10 meter van een drukke doorgaande weg.