@joschiLux
Maart 2026
5-3-2026 Geweldige plek. De inwoners van Savigny-le-Sec hebben vandaag de nieuwe jeu de boules-banen ingewijd en ik was uitgenodigd om te spelen en iets te drinken. Er was water, toiletten met toiletpapier en afvalbakken aanwezig. 's Avonds kwam een dame de €7 innen voor overnachting en service. Ik gaf haar graag €10. Er is een leuke speeltuin voor kinderen. Voor tieners zijn er tafeltennis, paddle-tennis en nog veel meer. Dank aan de gemeente.
2019
Alles beschikbaar. Prijs op 29.7.2019 voor één persoon / dag 10.20.- € inclusief internet. Het hangt van de windrichting af of je geluid van de snelweg hoort, maar het was niet vervelend voor mij.
arriveerde vandaag met 2 Womo's. Wij zijn de enigen op het plein vlak naast de gemeentelijke piscinas. De zeer vriendelijke uitbater uit de badkamer gaf ons 2 koud bier, wifi uitgelegd en morgen vanaf 9 uur kunnen we douchen in de badkamer. Elektriciteit, water, V en E, verwijdering van chemisch toilet en ruimte helemaal gratis. Gewoon geweldig. Zal misschien 2 nachten blijven.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.