@joskosterman
Marijke en Joop, wat een super weekend bij jullie, fantastisch voor elkaar hebben jullie deze camping. Maar daar werken jullie hard voor . Ook houden jullie van gezelligheid bv de Happy Hour , die was buitengewoon goed verzorgd. De plaatsen, wasgelegenheid super voor elkaar. Dat deze camping goed bezet is komt doordat iedereen weet wat ze krijgen van jullie . Wij kunnen deze camping aan ieder aanraden die van rust en gezelligheid houden. groet
het ontvangst was zeer goed , plaatsje zelf uitzoeken. Heel veel informatie aanwezig betreft fietsroutes. Wafels werden er gebakken voor ieder die dat wilde . Het midden gebied is uitnodigend voor een gezellig praatje met elkaar. De plaatsen zijn prima , en de wifi redelijk maar te gebruiken. Geen aankomst en vertrektijden perfect zo. Zeer vriendelijke eigenaar (Kris), die helpt waar het kan. Zeker aan te raden en het zal je verbazen hoe goed .
Na een zeer vriendelijk welkom geheten door de eigenaar met alle nodige uitleg zijn wij doorverwezen naar ons plekkie . Deze was zeer ruim en schoon. Ook een gezellige ontmoeting plaats ( kleine gezellige kantine) waar je kunt genieten van kopje koffie met een stukje Limburgs vlaai , wijntje of heerlijk biertje. Kortom een zeer fijne plaats om Weert te bezoeken en te genieten van de heerlijke natuur. Wij komen er graag weer terug.
zoals ik dit allemaal leest , hebben wij ook een minder prettige ervaring daar gehad. Bij Jan en Geert kwamen wij wel 25 nachten per jaar. Wij missen dat wel. Zij waren flexibel en super meegaand ok als er visite kwam. Het spijt ons maar gaan er niet meer heen.
wat leuk en fijn om hier een nachtje te staan . wij doen dit vaker op de terugreis vanuit Kroatië . eten is echt een aanrader en het plekkie ook. Zeker de moeite waard . verwacht geen vier sterren restaurant , wees daar flexibel in . Ga er heen en je zult het zelf ervaren
Het spijt mij maar de camping verdient niet meer dan 2 sterretjes en die zijn dan voor de vriendelijkheid van het receptie personeel en voor de locatie tav het strand. De was en toiletruimte scoort voor ons geen ster , ivm de veroudering daarvan , de viezigheid die her en der der in deze ruimtes aanwezig is zoal haren, lege flessen champo’s en …,,,, te ranzig te verwoorden. kortom voor ons een zeer slechte camping .
fantastisch was het hier, dicht bij het gezellige stadje , en ook naar de KRKA watervallen. Deze watervallen vonden wij niet zo spectaculair en zeker niet voor die 40,- op. Maar de camping een echte aanrader zeer vriendelijk, mooi en schoon sanitair etc. wij rekende af per dag 30,- met camper en twee personen incl Electra. Dus heel goed
leuke camping , waar je heerlijk kunt genieten van, uitzicht-vrijheid-mooie omgeving-super fietsgelegenheid-schoon sanitair en vriendelijk eigenaar. wij hebben er met vijf campers gestaan half jullie 2023 . echt een plekkie om te genieten en voor maar 18,- incl. wij komen er zeker nog terug.
goed of redelijk is anders , sanitair kan vele malen beter. De plaatsen zijn bij nat weer drassig en blubberig . Wel jammer de lokatie is verder goed . 1 nacht gestaan en weer vertrokken
Wat een schitterende locatie , super mooie en ruime plaatsen voor camper of caravan . Wij stonden er vier nachten met de Pinksteren in 2023. De snacks waren goed verzorgd. De nieuwe eigenaren zijn heel positief en zeer vriendelijk . De camping is zeer ruim opgezet met veel natuur . Een aanrader voor als je op doorreis bent . Wij gaan zo verder naar het zuiden en hopen hier nog eens te komen .
Jan en Geert, bedankt voor de fijne tijd ( vanaf het begin van jullie camperplaats) die wij hebben mogen meemaken . was altijd gezellig en super. Hopende dat jullie nog lang mogen genieten met jullie uitdaging. En nu ? wij komen zeker terug in Ittervoort en hopen daar weer een gezellige voortzetting van ons camperplezier te mogen beleven . Suk6 Jan en Geert en natuurlijk de nieuwe eigenaren. Gr Jos en Marie
Een prima locatie om van rust , water en de natuur te genieten. Zeer mooi gebied om fijne en veilige fietstochten te kunnen maken. De camperplaats zijn mooi ingericht met een heel net toiletgebouw. De bootjes aan de aanlegsteigers veroorzaken zeker geen overlast , gezellig juist . Een puntje voor het restaurant , de sluitingstijd van de keuken in begin augustus om 19.00 uur een beetje vroeg na mijn idee . kortom een zeer goede lokatie voor 15,-
wat een mooie plaats , goed sanitair , ruime plaatsen en zeer mooi en schoon sanitair . welkomst hapje en drankje super goed . afstand naar strand perfect wij hebben er genoten ca 2 weken einde mei 2022 top .
25 april 2022 bezocht . wij vonden het zeer slecht . geen goede info tov de aangewezen plaats met betrekking tot de prijs . let ook op 3,5 voor elektra en ook nog 1,5 voor aansluiting stroom ? niet normaal vinden wij dat . De tussen paden vol met gaten en bobbels . veel water en bagger op die wegen. wij komen er nooit meer terug ook al zou het gratis zijn . de afstand naar het centrum is prima .
Half mei genoten van deze super mooie camperplaats. De beheerders zeer vriendelijk en correct . De plaatsen netjes verzorgd en een zeer mooie fietsomgeving . Toilet en water een beetje op afstand van de camperplaatsen . Wij waren zeer tevreden
Wij hebben daar gestaan begin mei 2021. Het ontvangst was zeer goed en netjes. Vriendelijke beheerders , niets op aan te merken. De plaatsen waren zeer ruim en vlak. Electra, sanitair keurig . De omgeving een aanrader voor vele . Wij komen er zeker nogmaals .