@jtgpontour
Het sanitair is schoon, het eten is eenvoudig maar lekker. Het personeel doet zijn best. Maar de klantenkring op deze plek…. pff… ik weet dat je niet iedereen op één hoop moet gooien…. Maar als dikke, volledig getatoeëerde joggingbretels om 11.00 uur met bierflesjes in de hand over het plein lopen, is dat niets voor ons. Na een nacht hebben we afscheid genomen.
Je kunt het voor een nacht doen. Maar je moet geen hoge eisen stellen. Veel verkeerslawaai, ook 's nachts. De prachtige stad is met de fiets in minder dan 10 minuten te bereiken en dat alleen al is de moeite waard.
De plaats is erg mooi, rustig en goed onderhouden. De telefoniste heel duidelijk. Met een kleine speeltuin. Een totale dode zone en de netheid van de sanitaire voorzieningen laten echter te wensen over.
Plaats was gesloten maar niet vermeld op internet, dus we stonden aan de kant van de weg. In Berlijn nu op de een of andere manier niet zo geweldig... warme douches die ons tenminste beloofd waren waren ineens niet beschikbaar, alleen een koude buitendouche voor € 4 entree. Het was fijn dat je met de fiets in een kwartier in de stad bent en dat de route ook met kinderen goed te berijden is.
Een droom voor de kinderen. Je kunt helpen met het voeren en uitmesten van de stal. Er zijn veel andere kinderen en samen zijn ze de hele dag bezig. Voor volwassenen ziet het er een beetje chaotisch en onverzorgd uit. Over het algemeen hadden we een geweldige tijd.
Zeer mooie plek met schoon sanitair en zeer aardige operators. Erg bedankt