@juju3478
Lid van Campercontact sinds 2020
- Huren
Wij verbleven hier van 11-14 september en hadden een goede plaats: nr 27. Goed voor te stellen dat anderen minder blij zijn gezien de afmeting van sommige plaatsen. Vriendelijke ontvangst. Heel rustig 's nachts, weinig insecten. Broodjes via supermarkt 8 min lopen. Goede basis om Cinque Terre te bezoeken. WiFi werkte niet ondanks in de buurt van receptie. Restaurant ok, best prijzig voor camping. Toilet mannen: voetstappen! Sanitair redelijk.
Snel antwoord op reserveringsverzoek per mail, vriendelijke ontvangst. Wasservice voor 3 euro voor grote was TOP. We verbleven er van 9 tot 11 september. Stadje Albenga en strand is lekker. Sanitair minimaal? Veel vliegen. Veel geluid van blaffende honden. Van dieren weinig te zien. Boerderijproducten niet beschikbaar behalve olijfolie, wijn (niet lekker, bleek mousserend), pesto en nog iets. Zou toch aanbevelen gezien de dure alternatieven.
Na een aantal campings geprobeerd te hebben die 'complet' waren hier aangekomen. Ruime plekken met of zonder schaduw. Je mag zelf je plaats kiezen. Ruisend riviertje heerlijk rustgevend. Broodservice. Alleen verouderd sanitair maar dat vinden wij geen probleem. Prijs is voor iedereen gelijk dus ACSI kaart niet hoeven tonen. € 18.50 camper, 2 personen met elektra. Aanbevolen!
Hier overnacht nadat we op 2 andere campings niet terecht konden. Kan niet anders zeggen dan dat de ontvangst vriendelijk was. Leuk gesprek ook gehad over diverse fruitbomen etc. Eenvoudige camping, mooi uitzicht en prima sanitair. Jammer van het geluid van de weg die er langs loopt.
Wij verbleven hier 2 nachten van 8 tot 10 sept. Prijs 2 pers met camper 15 €/nacht. Ons viel alles erg tegen. Vergane glorie. Namen werden niet geregistreerd. Het was erg rustig maar vuilnisbakken in wasruimte bleven vol en nooit gemerkt dat er schoon werd gemaakt. Douchedeur ging niet dicht en water stroomde de gang in. We hebben er niet gegeten omdat de aanblik van alles zo triest en onverzorgd was. Veel overlast van vliegen en prikmuggen enz.
Positief: gratis stroom en water en leuk grasveld met picknicktafels met schaduw. Geluidsoverlast van verkeer op de brug valt erg mee. Camera's aanwezig. Negatief: benaderd door man onder invloed die hier duidelijk al lange tijd stond met camper. Zei dat deze plek alleen voor vrienden was. Geen fijn begin. Vrienden bleken wel vriendelijk en verder geen overlast meer. Alle voorzieningen andere kant van de dijk gesloten: trieste aanblik.
Hier op doorreis gestaan. Mooi met uitzicht op de Rijn, maar inderdaad officieel niet toegestaan. Geen politie gezien. Erg veel geluidsoverlast van verkeer en zelfs vliegtuigen.
Prachtige plek. Schoon sanitair. Broodjes en producten van de boerderij. Vriendelijke mensen.