@juni2023
Sitecode: 101935
Mooi sanitair, een apart washok is nog aan te bevelen. fijne mensen met warm ontvangst en welkomstdrankjes. Leuke wandeling in bos op eigen terrein. mooie plek met prachtig uitzicht. Terrein mooi en met liefde ingericht. we waren er op de BBQ dag. was goed verzorgd en erg lekker en voor gegaard.
Sanitair matig. Vriendelijke mensen. zwembad mag alleen met speedo. Restaurant open na 20u. Goede smoothies. Eten was ook goed.
Mooi sanitair, wordt de hele dag schoon gemaakt. 1 voor hele camping, altijd plek maar hygiëne staat daardoor onder druk. Fijn strand met prachtige kliffen op loopafstand. perfect voor golfsurfers (ook les). dorpje op fietsafstand, ook te lopen en bus nabij camping. goede restaurants in de buurt maar ook die op de camping is aan te raden. Fijn zwembad. Bilbao met de metro vanuit Sopela goed te bereiken.
Sanitair goed en op verschillende plaatsen op het terrein aanwezig. Goede food truck! Strand in Urrunge op loopafstand. goede busverbinding met Saint Jean de Luz (bushalte bij camping).
Sanitair schoon. Douches dicht na 23u ivm geluidsoverlast. Terrein goed verzorgd. Grote camping met veel faciliteiten voor kinderen met animatieprogramma. er wordt Nederlands, Engels en Frans gesproken. Strand op loopafstand. Veel restaurants dichtbij. Relatief druk met veel Nederlanders.
Mooie grote plaatsen op een mooi verzorgd terrein. Riviertje aan de camping voor pootje baden en vissen. supermarkt, bakker en slager op loopafstand. Eigenaar is Brits en spreekt dus goed Engels.
het sanitair is gedateerd en vies en ver weg van de plaatsen. Je moet een douchekaart met credits kopen voor 5 minuten en dan nog constant op een knop duwen voor water, zonder haakjes en omdraai mogelijkheden. De broodservice niet beschikbaar op woensdag, de bar met zicht op zee, heeft geen zicht op zee. supermarkt en zee met stenenstrand op loop afstand. grote plaatsen met weg op gehoorafstand.