@jvdwerken
Wij volgen de N2, dan is dit een CP die je niet wilt missen. Vlak langs de N2 in een prachtige natuurlijke omgeving. Wij waren hier begin maart 2026 en de stormschade van de verschillende stormen is allemaal weer opgeruimd, de CP is dus goed bereikbaar. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Dorpjes vlakbij de CP. ook de voorzieningen zijn dik voor mekaar. een aanrader dus.
Wij hebben hier in februari nog gestaan. Politie controleerde maar konden gewoon blijven staan. Campinggedrag gedoogd.
Prima locatie vlak aan het strand op verharde pad.
Is een prachtige locatie en een prima plek om te overnachten. totaal geen onveilig gevoel. netjes opgeruimd.
mooie nette camping vlak aan het meer. mogelijkheid om te zwemmen. vriendelijke beheerders.
Gewoon een prachtige plek.
helemaal eens met voorgaande commentaren . 5 km naar mooi strand.
Mooie locatie vlak aan het meer. Eenvoudig maar brandschoon toilet. Stonden hier alleen. Vriendelijk ontvangst. Midden in klein authentiek vissersdorpje.
prachtige rustige plek midden in de natuur. alles nieuw aangelegd. Inclusief prachtige uitkijk toren met zicht over het meten gebied. veel vogels. wij waren hier 4 juli 2018 en stonden met 6 campers.
Prachtige locatie aan het strand. Nieuwe strandtent waar je wat kunt eten en drinken. Wij waren hier 8 juli in het weekend. Was rustig. Fijne sfeer.
Mooie plek. Grenst aan natuurgebied. Prachtig om te fietsen.
Prachtig gelegen mooi verzorgde camping. Aan de rand van het dorp, midden tussen de weilanden. Genieten van rust en natuur. Vriendelijke eigenaars die altijd klaar staan. Mooie ruime verharde camperplaatsen.