@k.jamin
Lid van Campercontact sinds 2020
Fijne ruime plaatsen. Het was erg druk, daardoor toiletgebouwen wat minder.
Hier een nacht gestaan op doorreis. Heerlijk rustige plek en lekker gegeten. Mooie omgeving.
Fijne camping, aardige beheerder prima schaduwrijke camping. Wel een beetje manoeuvreren tussen de bomen. Goed sanitair en uitstekende WiFi (gratis) . Op loop afstand van strand met de watertaxi voor €2,00 naar centrum Parga en alles heerlijk toeristisch.
Prima camping, krap in- en uitrijden. Goed gegeten in het restaurant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Sanitair zoals op veel Griekse campings. Fijn zwembad.
Heerlijk rustige plek. En inderdaad heel lekker gegeten bij Captain el Mare.
Doorrijden naar de kade bij de jachthaven. (Monemvasia Marine) Er mag met de camper niet meer in het dorp bij de vissershaven overnacht worden. Er is ruimte voor meer dan 15 campers bij de jachthaven. Politie controleert! Prima plek. Goed verlicht. Geen voorzieningen.
Prima rustige plek voor een nacht. Wachten op de ferry naar Griekenland. Verwacht niets van het sanitair. Als je geen munten bij je hebt, wacht tot er iemand komt, die het hek voor je opent. ‘s Avonds kun je betalen aan de eigenaar.