@kapper-jan-liebregts
- 2010
Wat een heerlijke plek. Met een warm ontvangst en leuke verhalen over de fiets en wandelmogelijkheden. Deze jonge camperplaats heeft nog veel verbeterpunten, maar door de behulpzaamheid van ludwig waren er geen problemen. Een mooie groene wei met jonge bomenaanplant is zeker de moeite waard om terug te komen. Erg klant en diervriendelijk. Tot een volgende keer. Groet Jan & Sharda & Nicky 🐕
Een prima plaats. Rustig en schoon. Er is niet veel te beleven maar voor twee nachtjes een fijne plaats om ff bij te komen 👍🍷
Een erg rustige plaats. Moeilijk indraaien, maar met mijn 740cm is het me goed gelukt. Warme ontvangst en een gezellige pub met een super goede keuken. Maar een nacht gestaan ivm doorreis. Mooi is het wel, maar erg spannend is de omgeving ook weer niet. Wel een hele fijne tussenstop,
29 april 2019. Prima plek. We waren met 2 andere campers. De rest allemaal lege vakantiehuisjes. De meeste waren te koop. Lijkt mij ook geen plaats om langer dan 2-3 dagen te blijven. Helemaal niets te beleven. Vrij ver lopen om bij de zee te komen. Verder alles netjes en hele fijne douch met overig sanitair.
Eind april 2019 Prima locatie. Hele grote plaats. Denk genoeg voor wel 100 campers. Ook voor tenten geschikt. Water en elektra op de plaats. Prima schoon sanitair. Denk dat stalling ook mogelijk is. Lopen naar de stad is te gevaarlijk. Nergens stoepen dus loop je op de weg. Neem bus of taxi.
Handig als je een overtocht gaat maken. Verder sta je tussen containers en een paar auto’s. Geen gezellige plek. Zijn door gereden.
Op 24-4-19 geweest. Konden niet op de plaats komen. 2 meter maximale hoogte. Zijn weer weg gereden.
Het lijkt mooier dan het is, het strand is afgesloten. Dus een avond strandwandeling is er niet bij. Verder geen faciliteiten. Wel een mooi uitzicht en stad dichtbij. Je betaald voor de dag, niet voor de nacht.
Er was op zondag nog wat plaats. Dit zal niet lang duren, want dit trekt bezoekers. Wat een fijne plek👌 en een vriendelijke ontvangst. Alleen maar lof👍
Een mooie plaats pal naast een natuurgebied. Vergeet je verrekijker niet, want er is van alles te zien. In het naastgelegen Pannenkoekenhuis kun je goed eten. Reserveer eventueel, want het was op dinsdag al heel erg druk. Mooie omgeving. Je staat mooi vlak en ruim genoeg voor een nacht.
Sitecode: 20310
Alleen maar een kale vlakte met weinig voorzieningen, schoon en 50 meter de weg over steken naar het strand. Heel gezellig klein dorpje op 5 min lopen. Aanrader want het is goed en knus👍Een nacht was wel genoeg.
Sitecode: 19411
Nette camping, wel massaal. Voor dat geld heel slechte WiFi; je zit bij de ingang met 10 man op internet. Geen ideale plaats voor kort camperbezoek. Wel om langer te kamperen.
Sitecode: 20310
Erg afgelegen; wel schoon en 50 meter van het strand. Een ketting hing voor de ingang en op de camperplaats stonden 2 campers. De baas was op vakantie en je kon niks betalen. Verder geen gebouw, waar je wat dan ook kon doen. Voor een nacht prima.
Mooie omgeving. Een camperplaats met alle voorzieningen. Een prijs, (wel aan de prijs)maar dan hoef je ook niet moeilijk te doen met stroom en watermuntjes. Alles beschikbaar op je plaats👍 Wel 3 km lopen naar het centrum van Maastricht. Terug met de taxi.
Ik kan me volledig bij de vorige schrijver aansluiten. Prijs kwaliteit is goed. Je staat voor niks en je krijgt niks. Leuk als je even op het strand wil lopen. (10 min lopen)