@keesenmarijkemulder
ik schrijf nooit een review maar nu wel omdat de vorige review niet voor deze camping kan zijn. ik begrijp echt niet waarom de camping zo is beoordeeld. Echt alles is goed. mooi schoon groot sanitair (incl toiletpapier) dat regelmatig wordt schoongemaakt. dat men haren vond en daar een foto van moest maken begrijp ik niet. hebben ze zelf dat niet gedaan om de camping te diskwalificeren??? wel een keer wat reuk maar dat ligt aan de centrale afvoe
internet zeer slecht op hele camping
Het sanitair is echt niet nieuw meer. Douches aan één kant lauw en aan de andere kant super heet. Voor de rest geen negatieve aanmerkingen. Alles acceptabel. Cme.
hallo AB camper, Er is één hurktoilet en de rest gewone toiletten. En wel elektriciteit bij de plekken. Kijk verder dan je neus lang is of had je een rot bui om zo’n review te plaatsen?
ik ben het eens met Mary-h. kingsten heeft er zelf een zootje van gemaakt denk ik. ik geef 4 sterren en geen 5 omdat het sanitair maar 1x per dag wordt schoongemaakt. eigenlijk is dat in dit laagseizoen met weinig bezoekers wel genoeg maar 2x zou beter zijn.
inderdaad gesloten. jammer dat dit niet goed vermeld is. aantal sterren kan ik niet beoordelen
€50 voor een overvolle drukke camping waar je niet eens water kan bijvullen of lossen is veel te veel. ik begrijp niet dat hier op deze camping zonder animatie er zoveel mensen willen zijn.
oude camping met verouderd sanitair. je staat veelal tussen oude stacaravans. deze camping vonden we niet goed en zijn doorgereden naar Mareblu,iets verder. een verschil van dag en nacht.
het begon al met een heel onvriendelijke ontvangst maar nou dat is dan maar zo. ik ben het helemaal eens met de vorige review. ga hier niet heen!!!!!! gisteren aangekomen en toen was het al smerig. nu nog niets schoongemaakt. wc’s vuil,vies,strond en stinken,niet normaal. ik schrijf nooit een review maar nu moet ik iedereen toch vertellen dat je hier niet moet willen zijn.
hier moet je echt niet willen staan. het sanitair is echt vies en oud. ik begrijp niet dat iemand deze camping aanbeveelt. Kees.