@kia-ora
Lid van Campercontact sinds 2019
Goed aangelegde parkeerplaats, sanitair wat schaars, maar goed en groot. Helaas geen speeltuin op het terrein. We komen graag terug. Goede ligging, veel parkeerplaatsen aan het water.
Kleine goed onderhouden plaats. Gastro-aanbieding beschikbaar. Geen toegang tot het water. Goede fietspadverbinding. Sanitair schoon en relatief nieuw.
Alles was schoon. Sanitair schoon en goed verwarmd. Buiten gootsteen in werking. Leuke lay-out geopend. Kom opnieuw.
Vlakke plaats. Toilet en douches schoon. Overdraagbare operatoren. Kleine openbare speeltuin in zicht. Zeer rustig 's nachts.
Grote vrijheid. Toiletten en douches relatief nieuw. Maar werden niet dagelijks schoongemaakt. Geen afvoer voor afvalwater en geen zoet water. Spoelbak is momenteel nog steeds in gebruik, buiten. Leuke exploitanten en je kon ook een diner bestellen. Nabijheid van het Sonnenlandpark is onverslaanbaar. Anders geen infrastructuur in de buurt.
Sitecode: 20387
Goede parkeerplaats. Vanwege de vernietigde kolommen slechts beperkte voeding. Toilet was schoon tijdens het verblijf. Verwijdering kolom helaas ook beschadigd, slechts gedeeltelijk bruikbaar. Zoet water kan worden verwijderd. De plaatsen zijn geparkeerd vanwege de nabijheid van de eilanddierentuin. Besturing niet herkenbaar.
Prijs / prestatie geweldig. Centrale, rustige parkeerplaats 's nachts. Douches kosten 2 € in het zwembad. Voetafdruk zeer schuin. Bakkerij in de buurt. Alles goed op loopafstand.
Vriendelijk welkom. Kleine plaats. Uitzicht op het meer Alles was duidelijk. Sanitair en toilet alleen met sleutel, nooit vergeten. Douches 1 € / 4min., Helaas alleen lauw en nogal vies en oud. Momenteel geen mogelijkheid om af te wassen, Alle bekkens buiten gebruik. Daarom geen buitenste tappunt in gebruik. Terrein diagonaal, wiggen brengen. Geen restauratie in de buurt Pizzeria ter plaatse alleen vrij.