@kiki62
Prima camping voor een bezoek aan deze mooie stad. Het sanitair is zeer verouderd maar schoon. Grote vrije plaatsen
Zoals eerder beschreven prachtig uitzicht over Bilbao. Fijne busverbinding op 500 meter vd ingang...en ja.. de receptie medewerkers zijn wat gestressed maar niet onaardig. De administratieve afhandeling is ook niet meer van deze tijd. Fijne plek voor max 2 nachten.
Mooie camping. De plek die je voor een camper toegewezen krijgt is niet supermooi maar wel ruim. Toiletgebouw is gedateerd, en toiletpapier is niet aanwezig. Op de fiets is het een kwartiertje naar St Juan de Luz. Een hele leuke stad met een fijn strand.
Prima camping om een aantal nachten te verblijven. we mochten zelf een plek uitzoeken. Het zijn grote plekken waar je makkelijk met een camper van 7.00 meter jan staan.Eenvoudig sanitair maar schoon. Fijn fietseiland, vanaf de camping, fietsen over de brug naar La Rochelle is heel goed te doen. st Martin de Ré is echt een bezoek waard!
Fijne camping waaronder prachtige plekken met uitzicht op zee. Sanitair is schoon maar simpel. Er loopt een mooi fietspad bij de camping langs de kust. Genoeg te zien in de omgeving. Wij verbleven hier met onze camper 4 nachten
Nette camping op loopafstand van de boulevard. Sanitair is verouderd maar schoon. Veel vaste standplaatsen waardoor het een dorps karakter heeft.
Gastvrije eigenaren. Mooie plek om te onthaasten. Schoon sanitair.
Een rustige en fijne plek. Ontvangst erg vriendelijk. Schoon sanitair.
Fijne plek voor een bezoek aan Venetië. Zwembad prima. Sanitair is ruim en schoon.
mooie plek dichtbij de stad. Het sanitair is echt super. Prima ontvangst.
Grote camping aan de rivier. Het geheel doet wat gedateerd aan. Sanitair simpel.
Prima camping voor een bezoek aan Bamberg. Schoon sanitair.
prima camping als je op doorreis bent. Sanitair is simpel maar schoon. Veel vaste gasten Fijne sfeer.