@klaasr
- 2014
Hele fijne overnachtingsplek aan de oever van de Donau. Prima om Belgrado te bezoeken. Gratis OV. Terug een taxi voor €20. Zou er zeker weer terug komen!
Heerlijke camperplaats/camping. Hanzesteden vlakbij, goed te doen op de fiets. Lekker rustig en maximaal 8/10 plekken. Op een zeer ruim terrein. Dus alle ruimte. Aardige beheerders.
We kwamen aan in een stortbui. Alle plekken waren afgezet met een pylon. desalniettemin op een plek neergezet. volgende ochtend kwam de beheerder met de vraag of Nederlanders het niet begrepen. uitgelegd dat we in een stortbui aankwamen en een nieuwe plek zouden zoeken. Weinig empathische beheerder. bovendien was hij nogal begaan met z’n gras.. als het zoveel regent ontkom je niet aan sporen in zo’n modderpoel. Qua ligging wel een fijne cp.
prima plek om rustig te staan. Zeer gastvrije gastheer, die met plezier een wijnproeverij organiseert. En de plek zelf is € 0,-, dus een doosje wijn kopen is wel het minste voor deze gastheer. Bovendien dicht bij Egersheim, t mooiste dorp van Frankrijk en 3 a 4 km verderop.
Prachtige plek aan rivier de Our. Sanitair top verzorgd en prima verzorgingsplek aanwezig. Heerlijk rustig ‘s nachts. Deze staat in m’n favorieten lijstje. Ga hier zeker terugkomen!
Voor de periode dat wij er waren gaf de site 29€ aan. We moesten echter €41 betalen.... Hiervoor krijg je een plek strak tegen het hek van een tennispark, ontdaan van alle gezelligheid. Verder luidruchtige buren. niemand aanwezig dus er werd ook niemand op aangesproken, ondanks dat ze tot half 3 s nachts doorgingen. op de camping waren kippen aanwezig en een haan. Deze begon om 3 uur s nachts te kakelen tot s morgens vroeg. Niet geslapen.
ongezellige camping, veel plaatsen bij een klein stadje Odda. Inderdaad lawaaierig doordat een paar idioten keiharde countrymuziek menen te moeten opzetten. 1 douche ruimte met 2 douches en 3 toiletten. gezien het aantal campers veel te weinig. Uitzicht (als je dat hebt) is wel mooi.
als je rust zoekt en lekker relaxed, zoek niet verder. Geen kinderen en je moet boven de 40 zijn om op deze camperplaats te staan. Eigenaar is heel vriendelijk en geeft je een rondleiding. alles van de voormalige sloperij/junkyard wordt hergebruikt. eenvoud is het adagium. je moet ervan houden, maar dat doen we! Zo leuk hier!
Geweldig mooie CP tussen de wijnranken. Heerlijk eten. 6 gangen haute cuisine incl wijn €35! Mooie wandeltochten te maken. Lekker rustig.
Heerlijke CP. Alles aanwezig, naast de bus die je in een kwartier naar Ljubljana brengt. Ook goed te fietsen met goede fietspaden. Ongeveer 12 km naar het centrum.
Je kunt hier heerlijk met je neus naar zee staan. Bezoek vooral het restaurant op de nabijgelegen camping (reserveren!). Een van de beste maaltijden die we daar hebben gehad in Slovenië en een redelijke prijs. 50 € voor 3 gangen, 2 wijn, 2 pers. Staat 1 bij tripadvisor en is echt heel goed. Half 2 's nachts keiharde disco, da's jammer. Duurde echter een half uurtje. 2e nacht overigens niets gehoor
Complete camperplaats. Zowel voor de camping als op de camping.met mooi uitzicht op de Jullische Alpen. Op de camping zelf zijn een paar plaatsen waar je met regen waarschijnlijk slecht weg kunt komen. Prijs op camping hetzelfde als op CP. Mooie fietstochten te maken. O.a. naar de watervallen. Ga daar ook het laatste stukje (net over de brug) lopend omhoog. (Paar minuten) zeker de moeite waard.
Sitecode: 20220
Prachtige camping met waanzinnig mooi uitzicht. Grote plaatsen heerlijk rustig en geen muntjes voor de douche. Alle faciliteiten aanwezig. Gratis gebruik van kabelbaan en zwembaden in lofen.
Prima plek, heerlijk rustig. 100 meter verderop kun je zwemmen in het meer. 12€ en je hebt schoon water, lozen en een CP. Ook een steiger aanwezig. Dinkelbuhl zelf goed per fiets te bereiken en een prachtig middeleeuws stadje!
Mooie CP. Geen sanitaire voorziening wel elektriciteit en water + afvoer. Prachtig stadje binnen wandelafstand. Leuk fietstochtje langs de Neckar naar de mooie stad Heidelberg. (Ga naar La Bohème in Heidelberg voor lunch (zijstraatje achter de kerk) heerlijke salades en goedkoop!!