@klabbertje
Wij stonden 3 nachten met z'n tweeën met de camper op deze camping. De plekken aan het water zijn mooi. Wij stonden op een grote plek, wat verder van het water. We keken tegen een oude sta-caravan aan, waar het rommelig was. Op onze plek stonden geen bomen. Ook hadden wij geen WiFi ontvangst op de onze plek. We hadden wel de duurste plek. We betaalden €148- voor 3 nachten. Dat vonden wij het echt niet waard. De beheerder was niet vriendelijk.
Een zeer mooie camperplaats. Prachtig ingericht camperterrein met kleurrijke borders. Liefde voor het groen is alom aanwezig, met vele artistieke invalshoeken. Kunstwerken op soms verrassende plekken. Zeer vriendelijke eigenaren. Waren behulpzaam en we kregen goede tips voor mooie plekjes in de omgeving. Zeker een aanrader!
Mooie grote plekken. Zeer verzorgde camping. Sanitair zeer schoon. Enthousiaste en behulpzame eigenaren. Goed startpunt om Bath en Bristol te bezoeken. Naar beide plaatsen loopt een fietspad. Ook mogelijkheden om met de bus te gaan.
Mooie camping met veel plaatsen aan de Moezel. Ook de plaatsen aan de andere kant van de weg zijn mooi. Redelijk veel bomen. De eigenaresse is zeer vriendelijk. Wij hadden bij aankomst pech met onze camper en de eigenaresse was zeer schappelijk. We kregen een mooie plek aan de Moezel. Douches en toiletten zijn prima. Zijn een nacht langer gebleven dan gepland.