@kleijanj
- 2019
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Ik lees zoveel onterechte reviews over de deze cp. Zag er keurig uit, de meeste plekken hebben voldoende ruimte en geen aggregaten gehoord. Prima plek dichtbij de stad. Aanmeldsysteem is wat omslachtig.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
dit is voor mij hoe een cp hoort te zijn Top!!!
heerlijk weekend gehad. Ondanks de drukte (vol) ivm bijeenkomst van een camperclub hebben we een mooie plek gekregen op het daarachter gelegen grasveld. De gastheer doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Sanitair niet gebruikt want dat hebben we zelf.
2021
Als je langs de Rijn gaat, weet je dat je er treinen rijden, aan beide kanten vd Rijn. Als je daar tegen kunt, is het een prima plek om te staan. Geen voorzieningen, wel gratis en prachtig uitzicht op Rudesheim. Vanaf cp binnen 5 minuten met de fiets naar de veerpont en je zit in hartje centrum van Rudesheim.
we kwamen donderdagmiddag aanrijden. Plek genoeg dachten wij. Helaas stonden er ca 15 pionnen voor gereserveerde campers.
Sitecode: 92052
dikke 10. Prachtige plekken, sanitair is top. Mooie omgeving, en wat een rust. Aan alles wordt gedacht om de camperaar te verwennen. Zelfs nu met de hitte wordt een zwembadje voor de hondjes geplaatst.
van een vrije CP naar een betaalde veredelde campingplaats met allerlei regeltjes. wij betaalden 10,- zonder stroom en kregen te horen dat er max. 2 honden per camper mogen komen. Dit was dus onze laatste keer. Zo jammer dit.
2020
Hele fijne plek om te staan, rustig. Leuk stadje, prachtig wandelen of fietsen in bosrijke park. Tegenover het politiebureau is een omheind honden uitlaatveld. Stroom aanwezig. Er staat bij de ingang een bus om je bijdrage in te doen.
keurige cp op rustige locatie. snelweg wel hoorbaar maar niet storend. ruime plekken zonder voorzieningen. Betalen bij het zwembad. Leuk meer met restaurant net voorbij het zwembad. kleine afvalbakken aanwezig.
gewoon een prima plek om te staan, verder niets bijzonders. Geen last gehad van de naast gelegen weg. Centrum 5 minuten lopen, Lidl op 3 minuten lopen. Verder geen voorzieningen wel een prullenbak.