@kleineseele77
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2020
Geweldige camping met veel douches en toiletten, een zwemvijver, voldoende staanplaatsen met elektriciteit, je kunt je tent opzetten waar je wilt, veel natuur, je kunt een vuurtje stoken op je eigen plek met de daarvoor bestemde vuurschalen, een bistro bij de zwemvijver en 's ochtends verse broodjes. Midden juni: €30 per persoon per dag inclusief toeristenbelasting. Absoluut de moeite waard.
Rustige camping met volop mogelijkheden om een plekje te vinden. Er is weliswaar maar één douche en één toilet, maar dat was voor ons buiten het hoogseizoen voldoende. Op sommige plekken is elektriciteit beschikbaar. Dagbezoekers kunnen met een kaart betalen bij de automaat. Er is een afvoer voor grijs water en een toiletcassette. Alleen de vuilnisbakken ontbreken!
Heel goed, alles wat je nodig hebt is aanwezig, gratis toegang tot het buitenzwembad, broodbezorging, erg schoon en erg vriendelijk, staanplaatsen gescheiden door groen, rustig
Alles was nieuw en van alle gemakken voorzien, het personeel was vriendelijk, we voelden ons erg goed verzorgd, het was er erg rustig en de speeltuin en waterglijbaan lagen pal naast het hotel.

Alles is direct beschikbaar, het personeel is erg vriendelijk, het binnenzwembad en alle sportfaciliteiten kunnen worden gebruikt, er is een wandelpark direct buiten, er is een broodjesservice, je kunt er maaltijden nuttigen, er is fietsverhuur en een werkplaats, een klimpark, een enorme nieuwe speeltuin met een klimwand, een skatepark en je kunt er ook andere sportuitrusting huren.
Alles wat je nodig hebt is er, het is schoon en vriendelijk, en het stadje is gemakkelijk te voet of met de fiets via het bos te bereiken. Een winkelcentrum ligt op 5 minuten loopafstand.
Het was hier weer erg fijn, alles wat een camping nodig heeft: korte afstand naar het dorp en de skiliften, broodbezorging en zeer vriendelijke eigenaren. We mochten ook gewoon op onze favoriete plek blijven staan.

Rustige, gratis parkeergelegenheid (elektriciteit beschikbaar tegen betaling), toilet aanwezig. Slechts 500 meter van het stadscentrum.
Een fantastische plek, vlakbij het stadscentrum, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er is zelfs een snackbar.