@kloosteraalten
- 2021
Mooie camperplaats met stroom. 10 euro per nacht. Voor de stroom kun je 50 ct/ kwh in een zuil gooien. Een heerlijk restaurant in de buurt. Er waren een tijdje wat jongelui op een p-plaats ernaast aan het lawaai maken met auto’s, maar wij ondervonden hiervan geen overlast. Top locatie.
Prima uitvalsbasis om een bezoek te brengen aan Auschwitz, met de fiets zo’n 10 minuten. Inchecken moet bij de receptie van het hotel. Je mag gaan staan waar je wil, waardoor het wat rommelig is. Sanitair is oud, maar schoon. Als je meerdere dgn blijft staan, moet je elke dag betalen.
Wij kwamen hier om 15 uur aan, en zoals verwacht waren de plekken aan het water al bezet. Echter waren er nog mooie plekken hogerop gelegen met uitzicht op zee en de Schotse hooglanders. Er zijn 2 mooie ruime douches en 2 toiletten. Zelfs een ijsje is verkrijgbaar.
Prima camping, met net sanitair. Het water was wisselend warm bij het douchen, afwaswater is lauw. Restaurant op de camping was matig. Geen ontvangst met 4G, wel goed met een gekochte WiFi code. Met de fiets naar Honfleur is te doen, maar het is gevaarlijk fietsen langs een 80 km weg. Geregeld komen er wat eenden buurten. Prima voorziening om het vuil water te lozen en water te vullen. Brood te bestellen bij receptie.

Nette camping met mooi sanitair. Broodjesservice aanwezig. Wij stonden boven op de kliffen met uitzicht over zee. Dorpje stelt niet veel voor. Mooie weg om te fietsen naar het monument op Omaha Beach.

Prima camping om du Mont Saint Michel te bezoeken. Wij zijn op de fiets gegaan, maar er rijdt om de 10-15 min een shuttlebus die je op een klein loopafstand afzet. Ga vroeg, want het is er enorm druk. De camping ligt in het “dorpje” Mont Saint Michel, waar je via een verkregen code door de slagboom kunt rijden. Het sanitair is erg oud en vol met spinnenwebben. Het water was matig warm, de douchehokjes zijn erg klein en alles wordt nat.

Wij stonden hier voor 2 dagen. Sanitair is oud, maar netjes schoon en fris. Één dame aan de receptie spreekt wat engels, de andere medewerkers niet. Je kunt via een groene zone naar Dieppe fietsen, dit is zo’n 8 km. Helemaal een vlakke route, zonder dat je auto’s tegenkomt. Brood is te bestellen bij de receptie.