@knausti-rex
- 2024
mooie, ruime vlakke plek die niet zo dicht bij de autobahn is. wij betaalden €20 voor de nacht en €2 voor stroom/water. info over stadje en omgeving bij ingang. brandweerkazerne is vlakbij dus het kan luid worden.
prima plek zo vlak bij het centrum en tegenover winkelcentrum. rustige nacht gehad. verse broodjes vlakbij en met bus 11 of 100 in 20 minuten in oude centrum.
prima plek om vanaf hier de stad te verkennen. S-bahn rijdt ‘s nachts niet dus genoeg nachtrust voor ons. voorzieningen zijn ok en compleet. betaalden €35 per nacht incl stroom. Halte S-Bahn op loopafstand. dagkaartje voor bus, metro en boot(!) slechts €8,20!
wat vroeg in het seizoen hier een nacht gestaan. prima plek voor de camper. sanitair beviel ons zeer goed want schoon, ruim van opzet en alles inclusief. er is zelfs een keuken waar je kan koken incl. magnetron, oven en andere apparaten. zeker een plek om terug te komen.
een mooie plek aan het meer voor een redelijke prijs. rondom bergen dus fantastisch uitzicht. ruime plekken op rustig gelegen camping. voorzieningen netjes en volledig. let wel op: wij hadden 's avonds last van talloze vliegjes.
perfecte camping om Edinburgh en omgeving te bezoeken. alles wat je nodig hebt is er. plekken zijn ruim en niet te dicht op elkaar. mooie wandelmogelijkheden direct naast de camping. prima prijs voor deze locatie.