@ko
- 2000
leuke fijne goede camping met alles erop en eraan 5 sterren omdat alleen grijs water lozen ontbreekt dineren ontbijten alles schijnt mogelijk super vriendelijke mensen altyd behulpzaam
goede plek en steakhouse om de hoek
Zeer mooie camping zeer netjes en vriendelijk
Een meer als prachtige camping met zeer behulpzame eigenaar een woord fantastisch groetjes aan de chef
Toch een leuke camperplaats vanwege het leuke dorpje en ligging goedkoop dus niet teveel verwachten wij waren zeer tevreden
Wat een bijzondere rustgevende plek met zeer gastvrije beheerders waar niets moet. Het is een mooie camperplaats met alles erop en aan nieuw sanitair In de nabijheid schitterende plaatsen om naar toe te fietsen bv Elx
Zeer leuke vriendelijke camperplaats prijs kwaliteit zeer goed
Personeel is vriendelijk maar prijs klopt niet geen reductie 20 euro per nacht en service matig vooral douches overal uitwerpselen hond en of kat
Skonste plekske van Limburg.
Zeer mooie CP. Heerlijk rustig. Een beetje stoffig, maar weer gratis dus 8 plus.
Mooie Ruime CP elektra is niet zo geweldig maarja het is voor de rest gratis.... Aanrader
Zeer fijne CP wanneer alles af is is het ook echt af, leuke eigenaar, komen zeker nog eens terug
Hele mooie goede cp met nieuwe voorzieningen, alleen slechte afwerking en dure elektra en chef restaurant niet helemaal klantvriendelijk.
Hele mooie cp alles netjes, maar douche afvoer loopt slecht weg; wel duur zeker qua elektra. Goed eten maar duur, alles wordt apart berekend; manager bij binnenkomst zeer vriendelijk maar bij betaling zeer onbeleefd.
Zeer mooi schoon en heel heel rustig geen vermaak idd gratis water en stroom
zeer mooie en fijne plek alleen houd rekening met openingstijden voor douche en toilet (open vanaf juni!!!!!)
Een leuke camperplaats en idd vriendelijke eigenaar en goedkoop netjes verzorgt