@koksijde8670
vriendelijk onthaal. sanitair top proper. dichtbij Lidl. heerlijk rustig. grote campers best checken of je er kan staan want de plaatsen hiervoor zijn beperkt. correcte prijs voor de locatie dichtbij Saint Jean de Luz. Aanrader restaurant: café/restaurant de la Plage. best reserveren want zat vol met lokale gasten.
Next level sanitair! Zelfs na een regen-nacht werden er extra matten gelegd aan de ingang. We kwamen laat aan en hadden de allerlaatste camperplaats. Zonder electriciteit voor 1 nacht geen probleem: €20. Zijn geld meer dan waard.
grote camping in dennenbos. plaats camper zelf uitzoeken. plekken zijn wat ongelijk. deze tijd van het jaar nog rustig omdat er nog geen surfkampen zijn. sanitair wordt netjes gepoetst. op fietsafstand van heel wat leuke plekken. visrestaurant in de vissershaven is een aanrader.
Prachtige ligging, inderdaad vlakbij de weg. 's nachts geen geluidshinder van het verkeer. Mooie ruime plaatsen, vooral bezocht door Nederlanders. Broodjesservice, vervoer naar de marktjes in de buurt,... Het zwembad is een absolute troef. correcte prijs van €21 voor camper, 2 personen en electriciteit. Voor reservatie toch best mailen want de camping stond al aardig vol.
grote, drukke doorgangscamping. veel sanitair maar erg verouderd. electriciteitszuilen zijn onveilig en de helft werkt niet. alleen goed om het prachtige Burgos per fiets te bezoeken.
wat een mooie, rustige plek tussen de wijngaarden. we stonden hier met 2 campers. 's nachts enkel het geluid van de natuur en... een hevig onweer 😄. Heel interessante wijnproeverij om 18.00u. wat een passie heeft deze vriendelijke familie! de wijntjes zijn lekker en democratisch geprijsd.