@krisi
- 2016
- Chausson FLASH 26 TITANIUM Teilintegriert
- 2012
Sitecode: 20259
We kunnen deze prachtige camping van harte aanbevelen en komen zeker terug. De ligging en grootte van de camping, evenals de (uitstekende) sanitaire voorzieningen, waren allemaal top. De campingbeheerders waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Familie Krismer
We vonden het hier erg leuk. Prachtige ligging van de CP en het hele team rond de baas Antonio erg vriendelijk en gedienstig. Van de oorspronkelijk geplande 3 dagen zijn we ruim 1 week op de CP gebleven. Als u op zoek bent naar rust en geen grote eisen stelt, is dit de plek voor u. Mooie omgeving om te fietsen, omliggende steden zijn niet ver weg en goed bereikbaar. Wijn van Antonio smaakt uitstekend.
De positieve, grote plaatsen, het uitzicht vanaf de CP over de Atlantische Oceaan, vanaf enkele plaatsen over de rotsen en de stad Yport. Het vriendelijke personeel. De toiletten, douches, afwasfaciliteiten en chemische toiletten, die veel te klein waren voor deze grote camping met weinig sanitair en extreem lange afstanden, vonden we uiterst negatief.
Zeer vriendelijk en warm welkom. Rustige en prachtige locatie, schoon sanitair, de Gasgeberin streeft naar persoonlijk welzijn. Elke dag verse groenten en fruit, de ijsvrachtwagen komt elke dag in de middag. Zeer goed restaurant met een mooi terras in de directe omgeving direct aan het water. We komen zeker terug.