@kurt&sab
Wat een zalige en rustige plaats. Niet op de grote weide gestaan, wel op de eerste, zeer mooie, plaats. Dus voor sanitair blok is het wel een eind stappen. Geen gebruik van gemaakt. Electriciteit en water ter beschikking. Alsook voor chemisch toilet te ledigen. Op de weide grote groep jongeren, geen last of geluidshinder van gehad. op 5 minuten wandelen van leuk dorpje met enkele pubs. Top
Als je van rust en eenvoud houdt is dit een fantatstisch plaatsje. Douche en wasbak verouderd, maar zeker in orde. Vrij te kiezen plaats met elektriciteit voorziening. Zorg wel voor cash geld
Mooi gelegen, plaatsen niet groot. Voor ons met een camperbus zeker ok. Sanitair oud, maar was in orde. Met de fiets top om de stad te bezoeken.
Ruime plaats, wel heel open. Supernet en recent sanitair. Vriendelijk ontvangen. 👍
Op 4/06 een nachtje gestaan, mooie uitvalbasis om te wandelen en te fietsen. zeer rustig.
maandag en dinsdag 2 en 3 juni gestaan. zeer rustige plaats. vriendelijk ontvangst. Beperkt sanitair, wel in orde. leuk fietsen naar centrum. Kurt
1 nacht verbleven, kleine camping. Bezoek aan stad met de fiets is de moeite waard. Mooie tocht er naar toe. sanitair prima. Vriendelijke ontvangst. Geen gebruik gemaakt van het zwembad. Camper serviceplaats top. 👌🏼
rustige camping. zwembad is goed. voor grote campers niet interessant. sanitair oud, geen warm water bij ochtend douche. prijs / kwaliteit is dit niet ok vind ik
aangename nette camping. sanitair netjes en vlak bij charmant dorpscentrum. zeer vriendelijke uitbaters
rustig, sanitair netjes. zwembad top. vriendelijk. klein terrasje, pizza ( niet de beste, maar leuk dat het er was). plaatsen onder de bomen. tevreden!
2 nachten verbleven 2de helft september. Goed ontvangen, vriendelijke uitbaters. geen grote luxe. wel alles netjes. Smalle inrit. Geen last van autosnelweg, rivier wel rumoerig. Maar niet storend, went snel. Geen volle camping, maar gezellige bezetting. Aan te raden.
veilige cp, nette sanitair, wel al iets verouderd. je kan pas weg vanaf 8u30. dus als doorstroomplaats rekening mee houden.
geen camping gevonden. wel appartement in opbouw