@leentje7
- Huren
Juni 2026
Wat was dit een mooie ervaring. Super gastvrij en mooie ruime plekken. De wc en douches schoon, wel klein, maar prima te doen Het restaurant daar is echt een aanrader... We hebben echt SUPER lekker gegeten en wel eten wat de pot schaft Als we weer in de buurt zijn, komen we echt nog een keertje terug.. Let wel als je er komt, korte bocht flink omhoog, maar ik redde het makkelijk met camper van 7,5 meter.
Wat is dit mooi en ruim opgezet. We hadden een mooie en ruime plek (A6) voor onze camper van 7.30 cm lang. De voorzieningen zijn top. De wc/douches worden zo nodig 3x pd schoongemaakt. Verder lozen van afvalwater/toilet goede ruime locatie. Het drinkwater is veel lekkerder vergeleken op ander verblijven. Het restaurant is woensdag tot en met zondag open, waar je echt heerlijke pizza's kan eten. Al met al is dit een echte aanrader om een te komen
Sitecode: 19414
Prima ligging, mooie ruime plekken. Leuk restaurant met terras. Toiletten en douches super schoon en netjes. Zelfs een haar föhn. Ik had de camping 5 sterren willen geven. Dat gaat lukken als de wifi beter wordt en er een zwembad komt. verder een top camping om door te trekken, maar ook zeker voor langere tijd te verblijven.
Prima doorreis camping. Receptie ging pas half 3 open en iedereen was al een plekje aan het zoeken. Het stond schots en scheef en door elkaar. Er waren denk 20 plaatsen grind en de rest gras, wat erg drassig was. Wc/douche redelijk en wifi ook redelijk. Patat was heerlijk trouwens
even moeten wachten tot 14.00 uur.. maar wat een goede camping. Leuk ontvangst aan de receptie , hij spreekt ned/eng en frans.Mooie ruime plekken.. Wc en toilet prima( zelf wc pap meenemen). Goed restaurant homemade, na het eten was er karaoke dat was erg gezellig en de dag daarna Nederland-frankrijk.. Allemaal op groot scherm.. top.. Echt een aanrader voor langer verblijf. zwembad en oase prima.. wifi heel goed.. Top locatie
Mooie ruime plekken, douches en wc schoon en ruim. Wifi is goed. Alleen geen 4 sterren, restaurant was dicht en alle ligstoelen bij het zwembad waren gebroken.
Eigenlijk alles is al beschreven is de reviews. Top gewoon echt een aanrader.. Voor doorreis, maar ook voor langere tijd.
Camping met ruime bijzondere plekken. Zeker met een camper hoe je deze moet parkeren. Is wat steek werk voor nodig, maar dan heb je ook wel wat. Camping is aan het renoveren en vergroten. Wc en douches prima en schoon. wifi goed. restaurant lekker eten. ongeveer 30 min fietsen naar centrum. hou het riviertje aan je linker of rechterhand.( af en toe google maps) Leuke camping voor een aantal dagen.
Prima ruime plek, was een doorreis plek.wat we kregen. .douches en wc waren schoon. Alleen was het het geld niet waard 32,-euro. Camper / 2 p en stroom. Geen lozingen kon je doen. wifi was redelijk Restaurant en bar waren open en een ruime kaart aan mogelijkheden om te eten. Mooie camping voor 1 nachtje.
Het was allemaal wel te doen... wc en douches redelijk schoon.. Plaatsen waren ruim genoeg om je tafel en stoel buiten te zetten. Wifi deed het niet. Bar/Restaurant had een kleine kaart.. en een klein winkeltje. voor 1 of 2 nachten prima... nederlandse sprekende receptie oh en de klokken luiden van het klooster om 00.00 en om 06.00 weer🫣