@leontine01
- 2020
- Carthago Malibu
- 2025
- Buscamper
Aardige ontvangst bij de receptie. De dame zei dat de camping verouderd was en dat we eerst maar even moesten kijken of we hier wilden blijven. Het sanitair is inderdaad niet het modernste, maar alles is schoon en functioneert. Het warme water werd extra voor ons aangezet. De camperplaatsen zijn ruim en vlak op gras. Wifi functioneert prima. Het Klooster van Santa Maria de Ripoll ligt op loopafstand en is het waard om te gaan bezoeken.
De camping is al voldoende beschreven. Tordesillas is een mooi plaatsje om te bezichtigen. Wat vooral interessant is, is het Monasterio de Santa Clara (Klooster van de Heilige Clara) Het is een van de mooiste voorbeelden van Mudéjar-architectuur in Spanje. Je kan het alleen met een rondleiding bezichtigen.
Sitecode: 81998
prima plaats om Wismar te bezoeken. Via een poort aan de achterkant van de camping fiets je over een fietspad in 10 minuten naar het stadje. elektronisch inchecken bij de ingang gaat eenvoudig. Douche is ruim en schoon.
We zijn hier 5 dagen geweest. De camperplaats is prima in orde; alles wat je nodig hebt en netjes verzorgd. Vriendelijke beheerders. Het is mooi centraal gelegen, prachtig om te fietsen!
rustige camperplek, wel 30€/24 uur. ook voor grotere campers toegankelijk. verharde plekken douche en toilet te gebruiken bij golfcentrum; altijd toegankelijk. met fiets naar Memmingen en Ottobeuren goed te doen; fietspaden.
Sitecode: 19111
over de camping kan ik niets zeggen. De ontvangst was van dien aard dat je meteen rechtsomkeert maakt; onbeschoft!
vlakke, ruime plaatsen. Rustige plek bij woonwijk. voorzieningen om water te lozen. ‘s-Nachts verlicht. 1 km naar oude centrum en met roltrappen naar het Castello la Rocca en de Duomo. 8€/24 uur betalen bij betaalmeter; alleen munten.
de entree/receptie is wat rommelig, wel vriendelijke ontvangst. de camping kan hier en daar wel een opruimbeurt gebruiken. De plek was ruim genoeg, wij konden goed terecht met camper 7,5 mtr. Douche is basic, water warm. Toilet is netjes.
mooie agricamping met prachtig uitzicht over de olijfboomgaarden. vriendelijke ontvangst. rustig kunnen slapen, van hondengeblaf niets gehoord. heerlijk gegeten in het restaurant.
prachtig rustige camping. Van te voren even gebeld, vriendelijke ontvangst. grote plaatsen. sanitair; schoon, verder prima. zwemvijver op het terrein. goede fietsroute naar Nördlingen
mooie rustige camping met ruime plekken! prima plek om fietstochten te maken. we zijn hier 5 dagen gebleven
vriendelijke ontvangst mooi aangelegde camping. zeer ruime plaatsen, afgescheiden dmv hagen. basic, maar schoon sanitair. prima douches dmv jeton; goed warm water. broodservice kleine winkel bij receptie mooi fiets- en wandelgebied
vriendelijke ontvangst. mooie camping met royale plekken. zijn hier 2 dagen verbleven ipv 1 dag betaalden 2 pers+camper; 28,20€ met elektriciteit en toeristenbelasting verwarmd zwembad douches zijn heel goed; schoon en warm water. broodservice. via landweggetje achter de camping kom je op voie verte naar de kust; 5 km
goed toegankelijke stadscamping, op loopafstand van het centrum. vriendelijke ontvangst bij de receptie. wij betaalden 16,50€ met 2 personen en stroom. ruime plaatsen. sanitair is wat eenvoudig, maar wel schoon. prima douche met goed warm water
camperplaats is mooi gelegen langs de oevers van de Sarthe. Wat je nodig hebt is er. Goede uitvalsplek om Chateau Plessis-Bourré te bezoeken, mits je een e-bike hebt
Vriendelijke ontvangst. Receptie is vanaf 15.00 uur geopend. Rustige, kleine camping. De plaatsen zijn ruim met voldoende privacy. Betaalden voor 2 nachten: 45,80€ met elektriciteit. Sanitair is eenvoudig maar oké. Fietsen naar Laval is mogelijk over voie verte; 7 km. Fietsroute werd bij receptie verstrekt. (Frans)
ruime plaatsen die dmv een lage heg afgebakend zijn. Toiletgebouw is basic maar voldoende. camping ligt aan de fietsroute de Velomaritime.
De camping is prima. Het sanitair is schoon. Toiletpapier hangt bij de ingang van de ruimte. De drukdouches geven prima warm water. Het terrein van de camperplaatsen is wat ruw, wel ruime staanplaatsen. Het strand is afgesloten met een hekwerk, maar te openen met een magneetpasje. Werkt perfect, hier betaal je wel 10 euro borg voor. Het mooie vogelreservaat met enorm veel flamingo’s is prima per fiets bereikbaar.
2 dagen hier verbleven. Mooie verharde camperplaatsen met stroom en water. zeer vriendelijke ontvangst. op fietsafstand van la Rochelle, via een veilig fietspad. mooie plaats om te verblijven.
mooie, rustige camping met ruime plaatsen. het sanitair is schoon en nieuw. prima plek om oa het stadje Morlaix te bezoeken, wat op een kleine 3 km hier vandaan is. vriendelijke camping eigenaren
prima camperstop. zeer vriendelijke ontvangst. zijn 2 dagen naar Athene geweest en hebben de camper op deze plek laten staan. zijn naar het treinstation in Korinthe gebracht. Oud Korinthe ligt op loop afstand. per fiets zijn we naar het kanaal van Korinthe geweest.
Prima camping met goede voorzieningen, schoon sanitair, gebruik wasmachine bij de prijs inbegrepen. vriendelijke eigenaren, die je tegen een geringe vergoeding naar het hoger gelegen oude centrum brengen. restaurant is aanwezig, ook voor ontbijt