@leotwee
Helemaal eens met de vorige review! Prima camping!
prima gelegen camping municipal vlakbij zee en stadje. Ruime plaatsen sommige met schaduw. Schoon sanitair functioneert goed. 27 euro inclusief stroom. De niet al te vriendelijke receptie nemen we op de koop toe.
prima plek, zie vorige review met een gezellig goed Italiaans restaurant op 100 meter!
Zeer geschikt om Venetië te bezoeken, verder kan je buiten de camping niet wandelen of fietsen, ligt op groot industrieterrein. sanitair niet goed schoon. winkeltje, restaurant en zwembad ok.
prima camping ruime plaatsen, Veel schaduw. sanitair ok. Padua op de fiets te doen 16km waarvan 9 km over fietspad langs riviertje,deels grind. Verder meestal fietsstrook naast de weg met wat obstakels. Grote markt in Abano Terme.
grote mooi aangelegde camping aan zee, zee wordt maar langzaam dieper. Goed zwembad , badruimte liggen ver uitelkaar, matig tot geen WiFi. Plaatsen bij zee geen Acsi en best prijzig ook nu al.
Prima plek, vlak bij zee en boulevard, wc nog steeds zonder slot. 25 euro per nacht alleen discussie gehad over aantal nachten verblijf. Er is een gratis camperterrein op 100 mtr afstand, verblijf daar wordt gedoogd?
prettige camping, schoon sanitair, aardige beheerder. Mooie plaatsen, drukke weg.
Sitecode: 19675
prima camperplaats om de stad te bezoeken, bus stopt voor de deur, 4 km naar centrum, bescheiden kampeergedrag toegestaan. Vriendelijke beheerder, badkamer in hotel ter beschikking. Wat lawaaierig maar dat hoort bij de stad.
Geweldige camping, prachtige ligging aan zee nog weg van alle bouwactiviteiten. Goed restaurant en geweldige gastheer en - vrouw, ook personeel prima. We zaten vast met de camper door het nemen van een verkeerde weg waarna de eigenaar alles voor ons regelde. Chapeau!!. We komen terug.
Goede plek om met de fiets Gjirokaster te bezoeken als je van een klim houdt. Vriendelijke beheerders. Sanitair wat rommelig maar schoon. Meeste plaatsen stenen ondergrond.
Een van de weinige mogelijkheden voor bezoek Thessaloniki. Vriendelijke beheerders , weinig voorzieningen maar een veilige rustige plek, hondengeblaf niet meegerekend.
Sitecode: 41990
helemaal eens met de eerdere 5 sterren. Prima camping.
inderdaad een prima plek. Vriendelijke ontvangst, je kunt eten wat de pot schaft op het terras, een winkeltje en brood aanwezig. Sanitair is schoon maar weinig privé. Strand is ok.
prachtige camping goed sanitair, accepteren acsi alleen voor 2 nachten en dan op het deel vd camping niet aan zee. Plaatsen aan zee zijn geweldig. We betaalden voor 2 personen en camper 32 euro. taverne op 50mtr ook aan zee. Lekker gegeten.
prima plek; geen politie gezien. Er stonden zo'n 20 campers. stranddouchese werkten en water bijvullen mogelijk.
prima camping, prachtig uitzicht en goed sanitair. klein goed en goedkoop restaurant op de camping.
prima camping, mooie plaatsen, prachtig zwembad met uitzicht. broodservice; barretje. prima sanitair. Aanrader!
prima camping, mooie plaatsen ook vlak bij het zandstrand. Keurig sanitair. Vriendelijke beheerders
op 9 km van centrum Perugia. steile toegang. Vriendelijke beheerders, spreken alleen Italiaans. Ruime plaatsen tussen de olijfbomen. Gedateerd maar schoon goed werkende badgelegenheid. prachtig zwembad met barretje en restaurantje. Wat chaotisch maar gezellig geheel. Broodservice. In voorseizoen 31 euro per nacht.
goede camping, wat kleine plaatsen veel steen door ligging op lava, aan zee. vriendelijke receptie. Fietsen gaat goed, naar de stad ligt een mooi fietspad. santair, ok.
prima camping, schaduwplekken, ligt aan het zandstrand. broodservice; goed sanitair, vriendelijke ontvangst. Vallei del Tempi met de fiets goed te doen.
prima camperplaats, vriendelijke beheerder; sanitair voldoende. ruime plaatsen, campingedrag toegestaan.
goede camping, winkel, restaurant , sanitair ok, plekken ok, vriendelijk personeel. Te fietsen naar Burgos.
prima camping, goed sanitair mooie plekken, winkel en goed restaurant, reserveren!! redelijke WiFi. personeel zeer vriendelijk. Fietsen naar het mooie Salamanca langs de rivier 8 km.
prima plek te zijn, prive badkamers. vriendelijk personeel, mooie entourage bij voormalig hotel. barretje aanwezig en lang open. uitzicht +++. Lamego aardig plaatsje. je staat op grint
prima hier, zeker de plaatsen met oceanview. sanitair ok, vriendelijke ontvangst.
prima camping, professioneel personeel, mooie plekken, een aantal met uitzicht op Sorrento. mooi zwembad, strand ver lopen en voor een ligstoel betaal je 20 euro.
prima camping om Assisi te bezoeken, vriendelijke ontvangst, mooie schaduwrijke plekken.
prima camping, ruime plaatsen ook aan het meer, zeer vriendelijk personeel en sanitair pasend bij 5 sterren hotel.! We komen zeker terug. almess
Pima camping, grote plaatsen met veelal met schaduw, zeer schoon sanitair, strand aan de camping gelegen, winkels, restaurants en markt op 500-1000 meter. Vriendelijke ontvangst.
Prachtige plek met een mooi uitzicht op zee en het plaatsje Whitehead dat zich op loopafstand bevindt. Er is een restaurant. Aanrader
Zoals al eerder gemeld een prima plek om te overnachten al je van de boot komt. Zeer vriendelijke pubeigenaresse en locals. Aanrader!