@lgeleyns
- 2024
prima ligging om Albi en omgeving te ontdekken. Minder dan 10 minuten met de fiets tot het stadscentrum. Zeer proper sanitair, lekker brood ‘s ochtends maar vooral, uitermate vriendelijke en behulpzame eigenaars. Topcamping!
4 dagen verbleven met de camper op deze heerlijke plek.Alles is gewoon top: de gastvrouw, de maaltijd, het zelf gebakken brood, het sanitair en het zwembad. we hadden het plekje met het mooiste uitzicht op de vallei. Veel gefietst ook (toffe routes gekregen van Ciska). wel aangeraden om dat elektrisch te doen want de hellingen kunnen pittig zijn. Toplocatie!
mooie en verzorgde parking, vlakbij het centrum van Doornik. ideaal om te voet de stad te verkennen. wel enkel de plaats, geen mogelijkheid om een tafeltje onder de luifel te zetten. Online reserveren ging zeer makkelijk, binnenrijden met de via mail ontvangen QR code ook. Alleen, onze stroompaal werkte niet:-( (plaats 11). Gelukkig hadden we zeer behulpzame buren op plaats 12 wiens stopcontact wel werkte. Dus hebben we de elektronen gedeeld.
Heerlijke 3 dagen gehad. ‘s Nachts heel rustig, overdag gezellige sfeer door de forelvisvijver. Sanitair tiptop in orde, meerdere keren per dag poets. Zeer gedienstige medewerkers. Bij nat weer wel uitkijken voor de laagst gelegen plaatsen. Wij hebben ons kunnen verplaatsen naar een drogere plaats. En ze hebben zeer verse forel voor op de bbq (ook andere soorten).