@lhrn

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Zeer mooie plek, dicht bij de stad en geen lawaai. Ik denk dat het in het hoogseizoen wel vol kan zijn.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik weet dat ik terugkom. Mooie plek met parkeergelegenheid op beton en een prachtige tuin met tafels en barbecue. 100 DKR 14 EUR incl. 7,5 ampère elektriciteit, wifi, afvoer voor zwart en grijs water en je kunt vers water krijgen, alles inbegrepen. Grote percelen, dus niet 'naast elkaar'.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

gesloten

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Kast

Zeer mooie plek en een zeer aardige gastheer, mooie opzet met gemakkelijke betaling in contanten.

zeer mooie plek schoon en erg rustig, goed en goedkoop eten en het personeel was erg aardig en behulpzaam, gemakkelijk te gebruiken fiets naar de stad

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

u U kunt hier gratis toilet legen

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Het is voorgoed gesloten

het is niet gesloten, mooie plek dicht bij de snelweg,

zeer mooie plek en aardige gastheer, we zullen terugkomen?

Geen lawaai, maar camperparkeren / staanplaats geplaatst op 200 m van de receptie met een zeer kleine toegangsweg, moeten de struiken doorsnijden, facilitets was als de 1950 en niet schoon, koolhydraten niet lang verwijderd en slechts 1 op 6 stopcontact werkte . Blij om in de camper te zijn, dus ik heb alles alleen, heb geen verwijderingsopties voor campers gezien. Ik zal niet terugkomen