@lhrn
Zeer mooie plek, dicht bij de stad en geen lawaai. Ik denk dat het in het hoogseizoen wel vol kan zijn.
Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik weet dat ik terugkom. Mooie plek met parkeergelegenheid op beton en een prachtige tuin met tafels en barbecue. 100 DKR 14 EUR incl. 7,5 ampère elektriciteit, wifi, afvoer voor zwart en grijs water en je kunt vers water krijgen, alles inbegrepen. Grote percelen, dus niet 'naast elkaar'.
gesloten
Kast
Zeer mooie plek en een zeer aardige gastheer, mooie opzet met gemakkelijke betaling in contanten.
zeer mooie plek schoon en erg rustig, goed en goedkoop eten en het personeel was erg aardig en behulpzaam, gemakkelijk te gebruiken fiets naar de stad
u U kunt hier gratis toilet legen
Het is voorgoed gesloten
het is niet gesloten, mooie plek dicht bij de snelweg,
zeer mooie plek en aardige gastheer, we zullen terugkomen?
Geen lawaai, maar camperparkeren / staanplaats geplaatst op 200 m van de receptie met een zeer kleine toegangsweg, moeten de struiken doorsnijden, facilitets was als de 1950 en niet schoon, koolhydraten niet lang verwijderd en slechts 1 op 6 stopcontact werkte . Blij om in de camper te zijn, dus ik heb alles alleen, heb geen verwijderingsopties voor campers gezien. Ik zal niet terugkomen