@liamlvg
Sitecode: 62086
De metro is op slechts 5 minuten loopafstand en biedt een directe verbinding naar de stad. Ik voelde me 's nachts redelijk veilig. De enige beschikbare voorzieningen waren een afvoer voor grijs water en een vuilnisbak. Sla bij vertrek NIET linksaf (zoals de kaart aangeeft), want dan kom je op smalle straatjes/opritten terecht en ik denk niet dat de bewoners dat op prijs stelden.
Absoluut een aanrader! Geweldige locatie in het hart van de stad. Manuel was ontzettend behulpzaam. Uitstekende faciliteiten. Wij zijn 7 meter lang en vonden het gemakkelijk toegankelijk.
De locatie is absoluut geweldig, op minder dan 10 minuten fietsen van het stadscentrum. Er vinden bouwwerkzaamheden plaats op de camping, maar ik denk dat de prijs die hier gerekend wordt daar ook rekening mee houdt. De faciliteiten waren schoon en de andere kampeerders waren vriendelijk. De eigenaar van de camping is ook erg vriendelijk en zorgde ervoor dat ik me bij aankomst welkom voelde. Ik vind dit een geweldige plek en ben benieuwd naar de mogelijkheden ervan in de toekomst.