@liavdwb
cp op 10 minuten fietsen van het centrum, dat is een pluspunt. camperaars die laat aankomen zetten de camper zomaar ergens neer. nadeel is het grind waar je op staat, en de autoweg geeft wat geluidsoverlast. sanitair is schoon.
plek bij een nostalgische boerderij. hele vriendelijke ontvangst en een prima plek voor een overnachting.
Mooie CP op rustige lokatie. wij waren halverwege september, helaas was het restaurant dicht. prima voor een nacht.
prima CP in de leuke haven en prima uitvalsbasis om Zuid Langeland te bezoeken. plekken zijn prima, en met de code kun je gebruik maken van de toiletten. pas op dat je die niet verward met de openbare toiletten, die zijn op z'n zachtst gezegd niet schoon.. de haven is leuk, verder is er weinig te doen in Bagenkop
Één geweldige plek, super schoon sanitair en hele lieve eigenaren. wij komen hier zó graag.
wat een prachtige plek! Wij troffen het dat we op de eerste rij konden staan en uitzicht hadden op de mooie haven. Het sanitairgebouw is prima. Ebeltoft is een prachtig stadje, en vanaf deze camperplaats maar 5 minuutjes lopen om in het centrum te komen.
prima plek in de haven van Kerteminde. Zelfbediening dmv automaat. Sanitair prima, ook mooie ruimte om de afwas te doen. Toen wij er waren stond er een foodtruck met heerlijke hamburgers. Supermarkt dichtbij.
Een fantastische plek! Je kiest zelf de plek waar je wilt staan, het zijn mooie ruime plekken. Sanitair is netjes en schoon. Er is een winkeltje met verse broodjes en je kunt er een.klein assortiment boodschappen vinden. Het natuurgebied is prachtig. Op loopafstand is een klein haventje. Het uitzicht vanaf de camping is schitterend.
Prachtige lokatie aan de kleine Belt waar je met regelmaat bruinvissen ziet zwemmen, en aan de andere kant een schitterend bos waar je damherten en edelherten kunt spotten. Ruime plekken. Sanitair netjes en schoon. Mooie ruimte voor de afwas en gelegenheid om te koken. Alles werkt met een code.
prima plek. lekker rustig. vlak bij de autobaan. melden bij het zwembad, daar kun je dan ook de sleutel halen voor de stroomkast.
Prachtige camperplaats. mooie ruime plekken. Aan de achterkant sta je tegen de bosrand aan, en loop je zo het bos is. Sanitair is prima, netjes en schoon. Mooie fietsroutes.
Je mag je eigen plek uitzoeken, elke plek is uniek. De super aardige eigenaar maakt er een prachtige CP van. Meeste plekken liggen rustig, sommige kunnen last hebben van langsrazend verkeer. Fiets is geen overbodige luxe, het sanitairgebouw is een eind lopen. Ook als je naar de supermarkt wilt. Neem een lang verlengsnoer mee, stroompunten zijn vanaf sommige plekken ver weg. Wij hebben een prachtig verblijf gehad.
Een TOPPLEK! Hele vriendelijke ontvangst, mooie plekken. Het sanitair is prachtig. Huiselijke afwasplek, mogelijkheid voor wassen en drogen van kleding. We komen snel weer terug!
nette camping aan het bos vriendelijke eigenaren nette douches en toiletten prachtige omgeving, waar je veel wandelingen en fietstochten kunt maken. wij hebben een fijn verblijf gehad.
Sitecode: 19279
prachtige camperplekken. vriendelijke ontvangst. toiletgebouw fantastisch. alles is nu mooi versierd ivm kerst. wij komen zeker nog eens terug.
Mooie boscamping. Fijne ontvangst door de aardige eigenaar. Je mag zelf een mooie plek uitzoeken. Wij konden zo het bos inlopen. Sanitair is prima. we komen zeker nog een keer terug.
Wat een TOPPLEK ! Heerlijk dat je zelf je pleknuit kunt kiezen op dit prachtige terrein. we zouden 2 nachten blijven, dat werden er 4. Prachtig uitzicht op het bos en we hebben edelherten en everzwijnen gespot. De voorzieningen zijn prima, fijne douches. De dames werken hard om het iedereen naar de zin te maken. wij hopen volgend seizoen terug te komen.
we hadden een mooie plek aan het water gereserveerd. mooie ruime campeeplek. zeer mooi en schoon douchegebouw met heerlijke douches.
wat een prachtige mini camping! de plekken zijn mooi ruim. de voorzieningen zijn super. het gebouw met douches en toiletten is brandschoon. Er is een aparte ruimte voor de fietsen, E-bikes kun je hier opladen. De eigenaren zijn constant bezig om alles schoon en netjes te houden. Dikke pluim!
prima camperplekken, met mooi uitzicht over de haven. toilet en douches zijn schoon. Hattem is een leuk plaatsje met leuke restaurants.