@lisabooms
Dit is een plek in een prachtige omgeving met prachtig uitzicht op Monte Baldo. U heeft een kaart nodig om de parkeerplaats te betreden. Dit kun je doen bij de enige supermarkt in het kleine stadje, die open is van 16.00 tot 19.00 uur (en 's ochtends een keer dat ik het vergeten was ..). De kosten zijn 5 € per nacht en zullen u van elektriciteit voorzien. Dit was een mooie en erg leuke ervaring !!

We zijn half februari met een campervan van 6 meter naar deze plek gereden. De weg is erg smal en steil en het was echt een enge ervaring voor ons toen we hier in het donker reden. We zijn zelfs uitgegleden in de sneeuw en toen we besloten om terug te keren lukte dat bijna niet. Ik zou niet aanraden hierheen te gaan bij slecht weer of als je geen erg ervaren chauffeur bent. Ik kan me voorstellen dat de plek echt heel mooi is!
Dit is een parkeerplaats van het vlotcentrum. In februari was deze gesloten, zodat we zonder problemen konden overnachten. Het is een heel grote plaats en je hebt een prachtig uitzicht op de bergen. 'S Avonds kwam er een politieauto kijken, maar die sprak niet met ons.
Mooie plek aan de rand van een meer. Er zijn niet veel plekken, dus zorg dat je op tijd aankomt. Geen andere faciliteiten in de winter / lente, maar er is een windsurfbedrijf naast de parkeerplaats met douches die in de zomer open zouden moeten zijn.
Deze camping is eigendom van een leuk Nederlands stel. Ze hebben ons veel geholpen, wat erg aardig van ze was! Er is veel ruimte en de faciliteiten zijn uitstekend. Ze boden ons een maaltijd voor je aan vanuit hun restaurant en het was heerlijk!
Dit is een camping met veel ruimte en leuke faciliteiten. Houd er rekening mee dat de camper bij nat weer vast kan komen te zitten in het modderige gras! De gastvrijheid was geweldig. Houd er ook rekening mee dat het de voorkeur heeft om met contant geld te betalen.