@lobo
gunstig gelegen camperplaats met goede voorzieningen. 5 sterren voor de beheerders, behulpzaam en vriendelijk! 4 omdat er in de drukke periodes er alles aan wordt gedaan om iedereen te kunnen plaatsen, maar dat gaat wel ten koste van de capaciteit van de douches en toiletten.
enthousiast was ik niet met het plan om naar de Belgische kust te gaan. mijn ervaringen zijn echter het tegenovergestelde. fijne, gezellige en perfect verzorgde camping. goede wifi. schoon sanitair. vriendelijk en behulpzame eigenaar (beheerder) vlakbij de supermarkt en het strand, restaurants. langs een fietsroute…wij komen vast en zeker terug.
voor de camper weinig plaatsen geschikt op het ‘acsi’ veld, waar ook het toiletgebouw was gesloten. we kozen voor een ander veld, waar we 38,- betaalden per nacht. een toiletgebouw is ruim, het andere ouwe meuk. verwachtte ik niet van zo’n lux resort. wél schone plaatsen. mooi zwembad, vriendelijk personeel. voor gezinnen top, er wordt constant animatie aangeboden.
een heerlijke finca om te zijn. het uitzicht is fenomenaal. er tegenover een heerlijke eettent. vlakbij een dorpje met supermarkt. de wifi is perfect, het sanitair schoon en Barbara is vriendelijke hulpzame gastvrouw. klein minpuntje is de drukke weg, waar het vrachtverkeer langs dendert. Wij konden de knop omzetten en alleen genieten van deze ‘soeperr’ (Barbara is een Zwitserse) camperplaats.
5 sterren omdat het klopt. fijne en prachtige plek, mooi verzorgd sanitair blok. afwas gelegenheid. zeer gastvrije aardige eigenaren, die hun droom verwezenlijken door hard te werken. leuk dorp, dat in alles voorziet, op loopafstand. wij komen zeker terug!
Sitecode: 81966
‘n fijne plek om je thuis te voelen. goede ontspannen sfeer. vriendelijke en behulpzame eigenaren. onhandige plaats voor grijs water. Recent schoon toilet gebouw. de omgeving is geweldig met de Maasvlakte op fietsafstand, prachtige duingebieden. wij zijn hier nog lang niet klaar en komen graag terug.
een fijne ‘no-nonsense’ cp, gastvrije eigenaren, die nog veel plannen hebben voor hun camperplaats. schone toilet/douche. goede WiFi. Wij komen hier graag terug. Ludwig is imker met passie en wist er veel over te vertellen. super interessant.
fijne en brandschone camping op een gunstige locatie. vlakbij strand en gezellig dorp met alle voorzieningen. goede WiFi. vriendelijke ontvangst en flexibele instelling. bedankt Kim en met jullie ambities blijven jullie innoveren.
Een fijne rustige plek om een prachtige omgeving grenzend aan het bruisende Leeuwarden. vriendelijke eigenaar, brandschoon sanitair , goede WiFi. goed onderhouden terrein. het was onze 2de keer hier en vast niet de laatste.
vriendelijke ontvangst op een uitstekend verzorgde en vooral rustige Camperplaats. brandschoon sanitair, perfecte WiFi. dicht bij Ameland. fijne fietsomgeving.
Sitecode: 19766
onze favoriete tussenstop. zeer schoon sanitair, ruime plaatsen, goede WiFi en een gastvrije ontvangst van een zeer vriendelijke mevrouw, die haar uiterste best doet haar gasten het naar hun zin te maken. chapeau!
kleine gezellige camping. vriendelijke ontvangst, pakketje compleet met goede WiFi en oplaadpunten in de fietsenschuur. verouderd sanitair dat echt vernieuwd moet worden, redelijk schoon. zeer behulpzaam, ook met eventuele stroomkabels. De nieuwe eigenaars hebben veel plannen met de kampeerplaats en een groepsaccomodatie, dus nu 3 sterren, maar het worden er vast meer, omdat zij immers niet álles in een keer kunnen vernieuwen/aanpassen.
vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, redelijke gratis WiFi. overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. ze runnen geen groentewinkel meer, maar in het gezellige dorp kun je alle boodschappen doen. fijne verzorgde camping. wij komen zeker terug.
een ‘thuisgevoel’ . zo omschrijven wij in een woord deze cp. Een gezellige en verzorgde plaats. goede WiFi, sanitair, grote fietsen ruimte. Een steenworp van het bruisende Leeuwarden. Volop fiets-en wandelgebieden. Én een vriendelijke eigenaar. TOP!!
Bij de fam Goud gestaan. Lau en Iris zij aardige gastvrije eigenaren. Zij hebben een fruitkwekerij, waar we een kijkje mochten nemen en mooi fruit kunt kopen. De camping heeft uitstekend sanitair en een leuk terras/ restaurant waar je heerlijke zelf gebakken taart kunnen eten. Jammer dat de eterij nog niet open was, maar daar komen we voor terug. Kortom topplek.
Goed verzorgde camperplaats. WiFi goed. Toiletten schoon. Restaurant niet sfeervol, maar het eten is prima en niet duur. Over 10% korting in het restaurant was de eigenaar het niet eens en zei dat er in héél Europa geen goedkopere camperplaats is! Hij gaf uiteindelijk toch de korting.
Vriendelijke ontvangst op een prachtig mooi aangelegde camping. Schoon sanitair. Fietsen oplaadpunt en berging.Gezellige gemeenschapsruimte. Alles top
Schone verzorgde camperplaats. Vriendelijke eigenaresse die ons graag wat tips gaf van de omgeving. En in de douche ligt voor elke gast een schoon douchematje. Hygiënisch! Wij komen zeker terug.
1 week geopend. Een 7, omdat er nog het een en ander moet worden gedaan, zoals een ruimte om af te wassen, een extra watertappunt. Mooie verzorgde plaats op een goede locatie. Goede WiFi en vriendelijke eigenaar die open staat voor tips. Minpunt; geen toilet en met warm weer een nogal luidruchtige koeling in de bedrijfshal naast deze plek.
Sitecode: 62092
Om 13.01 uur melden wij ons bij de receptie. Mevrouw achter de balie groet ons en tikt met een strenge blik op haar horloge. ‘Het is middagpauze tussen 13 en 15 uur! U moet voor de poort wachten. Wij mogen ook de camping niet oplopen, omdat we niet zijn ingeschreven. Niet flexibel! Hier nooit meer! We zijn naar de cp plaats gereden in het stadje. Geweldige plek!
Je wordt met open armen ontvangen bij dit gastvrije echtpaar. Met een portie heerlijke kersen en een pasta salade werden we extra verwend. Er werd een tapijtje voor onze camper gelegd, omdat we onze mat elders hadden laten liggen. Op wandelafstand van strand en stadje. Schoon sanitair op een goed verzorgd terrein met mooie plantenperken. Top!
Een heerlijk plekje, kleinschalig, de vriendelijke gastvrije eigenaresse Marica, doet er alles aan het de gasten naar hun zin te maken. Oa een gezamenlijke borrel of wandeling. Brandschoon sanitair. Via het strand loop je naar het dorpje. Wij zijn hier al een aantal keren geweest en deze keer zal niet te laatste zijn.