@lokiontour
- 2022
Centraal gelegen, maar toch heel relaxed. Zeer vriendelijke eigenaren. De toiletten zijn nog wel aan renovatie toe... (de douches zijn helaas nog niet af). Maar... alles wat al af is, is schoon. De bistro is goed en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. Fijne sfeer, prachtige omgeving, honden zijn welkom en er zijn geen extra kosten aan verbonden. We komen terug!
zeer mooie camping met zwemstrand. De nieuw gecreëerde comfortplaatsen met privébadkamer laten in 2023 niets te wensen over. De dame bij de receptie is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Er zijn vele fiets- en wandelroutes rondom de camping door het natuurgebied. Als u met een hond reist, is de tegenoverliggende Silbersee ook toegankelijk voor honden. Het restaurantpersoneel is ook erg vriendelijk.
Camperpark wordt alleen aanbevolen bij droog weer. De grond is grind, maar erg modderig als het regent en er zijn veel plassen. Geen elektriciteit, geen verlichting op de plaats. we zouden graag iets meer betalen voor een of twee andere voorzieningen. Personeel en snack krijgen 4 sterren....... Conclusie... erg leuk voor een nachtje bij droog weer, vanwege de omgeving (Vogelsang, Nationaal Park Eifel)
de plaats is in aanbouw, maar dat stoort je niet. Het nieuwe en het oude sanitair zijn schoon. Ja, de plaats wordt oud en de bouwplaats is ook niet zo geweldig, maar de geweldige omgeving maakt dat goed. De plaatsen zijn echter erg ongelijk, dus vergeet wiggen niet. we zullen terugkomen